icon
1 / 1
avatar

Ja taketo mozem, robila som si uz aj doma zo zahradky

Odpovedz
14. júl 2018
avatar

Ja mam rada, sestra zvykne taketo mnamky robit, zije v tal 🙂

Odpovedz
14. júl 2018
avatar

Robím aj ja, plnené kozím syrom 🙂

Odpovedz
14. júl 2018
avatar

môžem poprosiť recept? ja som raz robila vyprážané v pivnom cestičku, ale už dávno

Odpovedz
14. júl 2018
avatar
nickym
autor

@sallyle nech sa paci 😉
na pripravu potrebujete 8 kvetov z cukety, 1 mozzarellu, platky varenej sunky (davam od oka, aby bolo priblizne rovnake mnozstvo ako mozzarella), olivovy olej a syr pecorino. Opatrne umyte kvety a osustr ich papierovou kuchynskou utierkou. Odstrante z vnutra kvetu ten stred (neviem ako sa to po slovensky presne nazyva 😂), nakrajajte mozzarellu a sunku na male kocky a naplnte nimi kvietky. Vrchnu cast kvietku zahnite smerom dovnutra, aby sa neotvarali a poukladajte ich na plech jemne vymasteny olivovym olejom. Posypte pecorinom, jemne osolte a dajte piect do uz predtym vyhriatej rury na 180° na priblizne 10 min. Buon appetito! 😊❤

Odpovedz
15. júl 2018
avatar
nickym
autor

@airaw mnam, aj tak mozu byt vyborne 😍😍😍 vyskusam

Odpovedz
15. júl 2018
avatar
nickym
autor

@jendzela ano, u nas v IT je to typicke letne jeflo 😍😍😍

Odpovedz
15. júl 2018
avatar
nickym
autor

@ankaevka najlepsie z domacej zeleninky ❤😍

Odpovedz
15. júl 2018
avatar

@nickym grazie mille ❤🙂 ,, určite vyskúšam

Odpovedz
15. júl 2018