icon
1 / 1
avatar

Mne sa to tiez raz stalo, stres nebol ale kraje ano, tak som to vykrala a zjedli sme len to upecene a stred plechu letel do kosa🤣

Odpovedz
24. apr 2021
avatar

skor by som prikryla alobalom ako papierom na pecenie. inak ak robis presne tu co je na obrazku, tak robim z polovicnej davky aby to nebolo velmi vysoke a robim len v takom malom plech z delimana co je. a niekedy sa stane, ze robime aj dva dni za sebou vzdy cerstvu 😉 a ta na obrazku je fakt vyborna a jedoducha, dokaze ju spravit komplet aj nasa devatrocna.

Odpovedz
24. apr 2021
avatar
nikki_m
autor

@simonah73 presne tu som robila ... papier pomohol aj stred sa upiekol len som dala na nizsiu teplotu ale nabuduce urcite aj ja spravim z polovicnej davky lebo chutovo je mnyam 🙂

Odpovedz
24. apr 2021
avatar

@nikki_m presne lebo na dalsi den uz nie je taka dobra ako prvy a tym ze je priprava taka jednoducha a vedia ju uz aj moje baby (starsia ma o dva tyzdne 15r) pripravit bez mojej asistencie (len vytiahnem hotove z rury) tak radsej len polovicna a na dalsi den alebo o dva dni zase dalsia 🙂

Odpovedz
24. apr 2021