icon
1 / 1
avatar
Autor komentár zmazal
avatar

Mega. Prosím ťa môžem sa opýtať ta sójová teriyaki omáčka je urobená doma alebo kúpená hotová?

Odpovedz
22. apr 2021
avatar

Môžem poprosiť recept? Vďaka

Odpovedz
22. apr 2021
avatar
Odpovedz
22. apr 2021
avatar

@elly11
Táto je to 😊🤤

Odpovedz
22. apr 2021
avatar

@dupinka receptik cam napíšem, večer, keď bude mať dieťa vybite baterky a zaspí 🥴🤣🔋

Odpovedz
22. apr 2021
avatar

Mnaaam, aj ja by som chcela mat na toto trpezlivost😆

Odpovedz
22. apr 2021
avatar

📌

Odpovedz
22. apr 2021
avatar

Vyzerajú nadherne

Odpovedz
22. apr 2021
avatar
Odpovedz
22. apr 2021
avatar
Odpovedz
22. apr 2021
avatar

Aj ja poprosím recept 🙂

Odpovedz
23. apr 2021
avatar

Tak tu je receptik 😊
Najskôr som si nachystala a nakrájala všetky suroviny na plnenie - tofu (nakrájané na tenké pásiky), losos (toho som si len opiekla na panvici, kvapla citrónom a osolila, potom natrhala na kúsky) a zeleninu (farebné papriky na tenké pásiky, jarná cibuľka na tenké pásiky, na jemno nakrájaný ľadový šalát a čakanka, mrkvové, cuketove a uhorkove rezance).
Potom som si nachystala misku s teplou vodou a ryžový papier.
Postup - papier som namocila poriadne do teplej vody a hneď plnila, treba to robiť rychlo, lebo čím dlhšie je papier mokrý, tym horšie sa s ním robí - lepí sa na všetko. Mokrý papier som si dala na linku, naplnila a zarolovala ako kebab (viď foto).
Nechala som ich par hodín v chladničke aby uschol papier a nelepil sa tak.
Opekala som ich na oleji z každej strany. Dosť ťažko sa otáčajú, lebo je to jemné a trhá sa to. Ale za tú námahu ta chuť stojí 😊🤭
ChowMein slíže som si spravila ako wifonka - v miske som ich zaliala vretou vodou a pridala 2PL sójovej omáčky.
Všetko som to podávala s kupovanu teryiaki omáčkou 🤤🤤

Odpovedz
23. apr 2021