Aj ja poprosím recept 🙂
Tak tu je receptik 😊
Najskôr som si nachystala a nakrájala všetky suroviny na plnenie - tofu (nakrájané na tenké pásiky), losos (toho som si len opiekla na panvici, kvapla citrónom a osolila, potom natrhala na kúsky) a zeleninu (farebné papriky na tenké pásiky, jarná cibuľka na tenké pásiky, na jemno nakrájaný ľadový šalát a čakanka, mrkvové, cuketove a uhorkove rezance).
Potom som si nachystala misku s teplou vodou a ryžový papier.
Postup - papier som namocila poriadne do teplej vody a hneď plnila, treba to robiť rychlo, lebo čím dlhšie je papier mokrý, tym horšie sa s ním robí - lepí sa na všetko. Mokrý papier som si dala na linku, naplnila a zarolovala ako kebab (viď foto).
Nechala som ich par hodín v chladničke aby uschol papier a nelepil sa tak.
Opekala som ich na oleji z každej strany. Dosť ťažko sa otáčajú, lebo je to jemné a trhá sa to. Ale za tú námahu ta chuť stojí 😊🤭
ChowMein slíže som si spravila ako wifonka - v miske som ich zaliala vretou vodou a pridala 2PL sójovej omáčky.
Všetko som to podávala s kupovanu teryiaki omáčkou 🤤🤤



Mega. Prosím ťa môžem sa opýtať ta sójová teriyaki omáčka je urobená doma alebo kúpená hotová?