Odpovedz
28. feb 2015
da sa jest teply aj studeny, no lepsi je teply
Odpovedz
28. feb 2015
olinkah7
autor@adona71 chem urobit zarke na oslavu takze asi upeciem pred návštevou nech je teply ked dojdu a treba ho potom nejako nakrajat ale tak ako pisu staci, ze si budu z neho odstipovat
@cicusmicus30
Odpovedz
28. feb 2015
Jedla som ho u kamosov a podávali ho teplý 🙂
Odpovedz
28. feb 2015
mal by sa piecť zakrytý a potom len dopiecť...ale ja som ho už piekla odokrytý a nakoniec som nechala dochrumkava zapiecť....chlieb si narežem a vkladám dovnútra šunku, salámu, slaninku /nakrájané na pásiky/, kto obľubuje čerstvú vňatku alebo cibuľku, potrie maslom, môže aj trochu cesnaku alebo iné bylinky...kto ako obľubuje.........vôbec surovinami nešetri...je to síce kalorická bomba, ale treba toho tam dať, aby chlebík nebol suchý...
Odpovedz
28. feb 2015

fíha, to vyzerá skvelo, máš recept?