Pozri recept od Martina Pyca na youtube a inu uz ani nebudes robit.
@daniela022 moja, kolko som ich mala, vsetky som tam dala. Asi tri bycie srdcia a sedem gulatych masitych….
@natalka13 niekto dava aj bylinky, korenie,….. a ja iba to, co som pisala hore.
@0kristina0 ma nieco zvlastne? Nemas link?
@opica_skorica davam bazalku cesnak a varim max 5minut netreba 35min, to je zbytocne.
Niekedy ich predpeciem vtedy dcm trochu olivaca.
Vzdy mixujem aby sa uvolnil olej zo semiacok. Iny tuk nedavam a muku vobec.
@natalka13 aha, ty nechavas semienka? Vidis, kazdy ma iny recept. Ja semienka a šupy davam preč (konkretne sliepkam). A nedavam ani cesnak ani bazalku. Ked mam doma, nastruham syr, ked ho nemam, chuti aj bez syra rovnako😃
dnes ju idem robit
@0kristina0 fiha toto aka speci polievka, zaujimava, ale asi nechuti ako klasicka rajcinova, ci?
@0kristina0 to mi je jasne, ale ja som skor myslela tu papriku a mrkvu. Ta sa do beznej paradajkovej polievky nedava.
@0kristina0 zrnka?
No mi hovor, som minule jedla polievku, ktoru asi mixovali a furt, ze co mam zlomeny zub ci kamienky v puse, vyšprajcla som to a to boli zrnka rajcinove. Uff.
@0kristina0 ja radsej rajciny cez sito alebo lis s malymi dierkami prejdem, aby v polievke neboli zrnka.
@opica_skorica tieto sa pomixuju ale ja ich aj tak pri jedeni citim, nabuduce, ked ju budem robit tak ich odtial vyberem

Z kolkych rajcin? Super tip, mame ich kopec