icon
1 / 1
avatar

Umelecké dielo 🙂

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Krásny a isto aj chutný, pridaj recept

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Aj ja by som rada skusila.. pridaj recept, ak nie je tajny 😁

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Aj ja by som poprosila recept 🙂 ďakujem

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Suhlasim. Akurat idem dat do rury aj ja.. uz sa nahriala. Len ja este nemam taketo diela

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@guiseppinka dajte niekto receptik.. ja uz normalne asi hladna budem pri pohlade na takuto dobrotku 😁 aaasi kvoli tomu ze mam 40dni do TP

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@lusswinki ja mam od @sophina rozkvas 150 g hladkej chlebovej, 150 g vody, 20 g kvasku. Potom pridat 430 g vody, 10 g cukru, 17g soli a 700 g muky (uz podla lubovole)

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@lusswinki
@tanulykb
@amstelko ja mám menší bochník, rozkvas: 80g múky, 80g vody a lyžicu kvásku. Potom 270g vody, 400g múky , lžičku soli, rasce,.. 🙂

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Naaaaadhera

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Komu sa nedari, tak to neni zavislost. Ver mi 😁 Mas ho kasny 🙂

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@vargovka aj my sme už s pár chlebíkmi zvieratká kŕmili 😀 😉 ďakujem 😘

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@originaltea aj ja peciem z polovicnej davky, ale teda kvasku nechavam 20 😅skusim aj tvoj... mas iny pomer vody a muky

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@guiseppinka no mám vyššiu hydratáciu, v pôvodnom recepte bolo 300g vody ale to cesto keď som pridala ešte zemiak bolo ako na lievance nie na chlieb 😂😅

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@originaltea ja sa este v tom nevyznam velmi... zatial konecne dnes prvykrat chlueb nepraskol... a kedze ja mam rakuske muky, tak chleby su ine... teraz mi svokra doniesla 2kg hladkej 00, tak som jej dala vacsiu cast, tak som zvedava... sedela som pod rurou a kukala ako sa pecie😂

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@originaltea aku muku si použila ? prosim ta ?

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Aky je krasny !!!

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

zvyknem miešať rôzne v rôznych pomeroch, tento je špaldová, pšeničná chlebová, semola a ražná celozrna aj hladká 😇

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@originaltea dakujem a samozrejme chlebik je krasne upečeny 😀

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@originaltea naaadhernyyy😉

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Ten je krasny 😍😍

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

Zeny, prosim Vas ten kvasok sa da spravit alebo to treba niekde zohnat?Dakujem

Odpovedz
22. sep 2017
avatar

@pslahorova môžeš si vypestovať vlastný čo trvá cca 10dní alebo si od niekoho zohnať, je ak tu slupinka o kváskovom pečení, alebo existuje kvásková mapa..skús si pozrieť stránku kvaskovanie.sk 😉

Odpovedz
23. sep 2017
avatar

@larsen presne si mi to vychytila z ust, ze umelecke dielo, nadhera

Odpovedz
23. sep 2017
avatar

Prepáčte...ja som beginner😂 Všetky uvedené suroviny vymierame a necháme koľko ,,rásť"? + doba pečenia je aká? Dakujem všetkým, ktorí si zo mna nebudú robit srandu po tomto komentári a odpovedia mi 😄

Odpovedz
23. sep 2017
avatar

Vymiesame*

Odpovedz
23. sep 2017
avatar

@linduska_ najprv spravis rozkvas, ten kysne kym strojnasobi svoj objem (myslim ze min.6hodin) ja nechavam cez noc, potom pridas zvysne suroviny, vymiesis cesto, ja este min.3krat prekladam cesto kazdych cca 30min. potom normalne kysne (tiez kym strojnasobi objem) peciem 10min. pri max. teplote potom znizim na 200 a peciem este cca 25min. 😉

Odpovedz
23. sep 2017
avatar

@originaltea baby,vy ste ma v tejto diskusii taaak navnadili,ze keby som mala kvasok,idme piect.....ale pozhanam si ho
dost sa sice toho obavam,lebo asi piect chlieb nie je piect kolac....a mam pred tym velky respekt....ale som uplne kvaskovo naladena

Odpovedz
23. sep 2017
avatar

Mnaaam

Odpovedz
23. sep 2017
avatar

@terezka1947 super! držím palce 😉 💕

Odpovedz
23. sep 2017