icon
1 / 1
avatar

Toto poznam.je to pecka!

Odpovedz
10. aug 2016
avatar

juuuj ale co tam ide vajec...

Odpovedz
10. aug 2016
avatar

@sadul nieco tu strukturu musi drzat 😉 Radsej toto, ako nejaku chemiu.

Odpovedz
11. aug 2016
avatar

@sadul ved mozes urobit polovicnu variantu🙂

Odpovedz
11. aug 2016
avatar

priznam sa ze som dala prednost vegan verzii cuketoveho brownie

Odpovedz
11. aug 2016
avatar

@sadul vyzera tiez dobre 😉

Odpovedz
11. aug 2016
avatar

Este doplnam, pecie sa to pri 170 °C. Urcite sa nezlaknite, ak vzniknuta cokoladova zmes bude mat zuvackovu konzistenciu. Postupnym jemnym premiesavanim a pridavanim vyslahaneho snehu zmeni sa na lahko rozotieratelnu hmotu, nieco podobne ako nutela. Peceniu zdar! 👍👍👍

Odpovedz
11. aug 2016
avatar

Vyzerá zaujímavo vyskúšam ďakujem za typ.

Odpovedz
11. aug 2016
avatar

prepáčte čo je ghee? to mám zmiešať maslo s vodou?

Odpovedz
13. aug 2016
avatar

@divenka ghee (alebo prepustene, prazene maslo) je tuk ziskany z masla, ktory uz neobsahuje mliecne bielkoviny. Ma maslovu chut, ale mozu ho aj alergici na mliecne bielkoviny. Cize, ak niekto nemoze 175g masla, tak ho moze nahradit zmesou 140g ghee a 50g vody. Pripadne namiesto ghee mozete pouzit nearomaticky kokosovy olej.

Odpovedz
13. aug 2016