icon
11 / 143
granadírsky pochod
avatar
patkaaa
autor

Granadír:
Všetky prísady dávam od oka...
Uvarím zemiaky v osolenej vode a samostatne aj fliačky. Kým sa nám zemiaky a cestoviny uvaria, osmažím si na panvici na kocky nakrájanú slaninku, zasypem mletou červenou paprikou a zalejem mliekom (cca 2dcl), nechám zovrieť a odstavím. Keď sú zemiaky uvarené, scedím ich a preložím do misky, kde ich trošku popučím... Pridám uvarenú cestovinu a slaninku s mliekom, všetko poriadne premiešam a hotovo. 🙂

Odpovedz
14. jún 2015
avatar

aspoň raz zza 3 týždne musí u nas byť. no ja ho ešte (to ma muž naučil) nechám po uvarení normálne na panvici pripiecť z jednej a druhj strany. je chutnejší. 🙂

Odpovedz
15. júl 2016
avatar
patkaaa
autor

@sonaja ja som sa kedysi tiež nechala inšpirovať mojou svokrou, tiež ho zvykne trošku zapiecť, no nám sa zal taký "vysušený", máme radi taký ozaj šťavnatý granadír 🙂

Odpovedz
15. júl 2016
avatar

Skusala som tvoj granadir uzasny bol super recept ozaj ;)

Odpovedz
7. jan 2017
avatar
patkaaa
autor

@nikuska333 to sa naozaj tesim 🙂

Odpovedz
12. jan 2017