icon
3 / 143
losos s citrónovou omáčkou
avatar

tak toto by som si dala 😉

Odpovedz
16. apr 2015
avatar
patkaaa
autor

@mamelka Inak aj ja, toto ja môžem 🙂

Odpovedz
16. apr 2015
avatar
patkaaa
autor

Filet z lososa si ochutím iba korením na ryby a pečiem v rúre kožou nadol, kým nemá peknú farbu. Omáčku pripravujem zo smotany (možno by to šlo aj so sójovou, ja som ju ešte nemala, tak neviem) , ktorú dám n apanvicu trošku prevrieť, pridám biely jogurt, ktorý ju krásne zahustí a nechám prejsť varom. Potom už len vytlačím šľavu z pol citróna a odstavím.

Odpovedz
14. jún 2015
avatar

Ten jogurt ked nechate prejst varom tak sa to nezrazi?

Odpovedz
9. okt 2015
avatar
patkaaa
autor

@ingrid56 Ešte sa mi to nestalo, rovnako sa dá použiť aj kyslá smotana, tú dávam do omáčok bežne a tiež sa mi ešte nezrazila. 🙂

Odpovedz
10. okt 2015
avatar

🙂👏

Odpovedz
22. mar 2017