icon
46 / 228
moja večera- najlepšia omáčka na svete s cestovinami Panzani :) a koktejlky
avatar

aká to je omáčka? 🙂

Odpovedz
5. okt 2013
avatar
peeco
autor

@mahulenka87 je to rodinny recept zo Sardinie 🙂

Odpovedz
5. okt 2013
avatar

@peeco tajný? 😉

Odpovedz
5. okt 2013
avatar
peeco
autor

@mahulenka87 nie je tajny 🙂 je vynikajuci ;)

Odpovedz
5. okt 2013
avatar

@peeco tak môžem poprosiť recept? 😉

Odpovedz
6. okt 2013
avatar

@peeco Mozem aj ja poprosit recept? 🙂

Odpovedz
10. júl 2014
avatar
peeco
autor

Suroviny :
500g mleteho masa / mix, alebo hovadzie/
2 pory ( len ten stred, myslim nie tu zelenu cast a nie celkom spodok tej cibulky)
paradajkove pyre /ja davam v krabicke 500ml/
stvrtinka bujonu /slepaci/
1 PL horcice
1 CL sladkej papriky
kysla smotana / cela/
1-2 PL bieleho vina/ ak nedas, nic sa nestane/
Maso oprazis pekne do hneda, na troche oleja, musi sa robit taka stavicka. Pridas k tomu cierne korenie mlete. Potom pridas nakrajany por, horcicu, bujon, paradajkove pyre, papriku, sol.

Priblizne 20 min nechaj na najmensom dusit, aby por zmakol, premiesavas parkrat. Nakoniec pridas kyslu smotanu, premiesas a servirujes.
Ak by si mala nejake otazky, kludne napis, ale ta chut omacky je naozaj skvela.

Odpovedz
10. júl 2014
avatar

@peeco dakujem kraasne 🙂 urcite vyskusam

Odpovedz
10. júl 2014
avatar

@peeco Pocuj, myslis ze by sa to dalo spravit s mletym morcacim? Ci blbost?

Odpovedz
10. júl 2014
avatar
peeco
autor

@barbara6655 neviem, neskusala som to...ved ak chces skusit, skus....;)

Odpovedz
11. júl 2014