icon
avatar
pehana
22. feb 2017

...moje kváskované...

...začalo sa to vo februári 2017...darovaným kváskom.. a pokračuje dodnes...počet chlebíkov a pečiva rastie každým dňom, keďže ma prosia už aj známi o chlebík...lebo vraj nikdy lepší nejedli...kváskový je jednoducho kváskový...ja môžem jesť len kváskový, kvôli veľmi silnej histamínovej intolerancii...čiže piecť budem asi stále...ale nevadí...kváskovanie je vášeň...nech sa páči...popozerajte aj instagram @kvaskovane...

avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Je tu aj skupinka https://m.modrykonik.sk/group/9089/

@pehana krásny je 😍a tu vôňu cítim až tu u mna 😉😃Práve som dopiekla 😉

Odpovedz
17. jún 2017
avatar

Tento album ma tuším inšpiroval, vyskúšať to,, úžasne to vyzerá

Odpovedz
17. jún 2017
avatar

Mozem sa spytat v com/na com peciete chlebik? A kde ste kupovala osatku dakujem za info

Odpovedz
30. jún 2017
avatar
pehana
autor

@leenkaa2708 peciem na plechu, v janskom skle alebo na pekaci. Osatku mam z obchodu orion.

Odpovedz
30. jún 2017
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Krasny chlebik a perfektny album. Si sikulka 👍🏻👍🏻👍🏻

Odpovedz
8. aug 2017
avatar
pehana
autor

@gigi74 vďaka ☺️

Odpovedz
8. aug 2017
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Aj môj je akurát v rúre tiež kváskujem a chlieb už nekupujem

Odpovedz
8. okt 2017
avatar

Wau super, šikovná ste 👍

Odpovedz
4. nov 2017
avatar

Sikulka

Odpovedz
21. nov 2017
avatar

Krásny album. Šikovná si riadne. Nech sa ti darí ... ❤️

Odpovedz
20. jan 2018
avatar

muž nakukol a že aký pekný chlieb 🙂 mňam...a teraz by sme si daliiiiii

Odpovedz
20. jan 2018
avatar

Ja som raz skusala robit kvasok a upiect z neho chlebik...vobec to nebolo dobre, strasne kysle, ako keby octove, kvasok sa mi evidentne nepodaril....uz nemam odvahu skusat to znova, ale vam fandim kocky..ste sikovne, no...

Odpovedz
6. feb 2018
avatar
pehana
autor

@veronikaova pravdepodobne prekvasny 😉 ono to chce urcite skusenosti. Ked sa to clovek akotak nauci je to vcelku jednoducha zalezistost 😉

Odpovedz
6. feb 2018
avatar

Prosím, oplatí sa kúpiť tú knižku?

Odpovedz
31. mar 2018
avatar
pehana
autor

@mooonika1975 za mňa určite áno. Ja odtiaľ pečiem veľa. Niekto je nepoužíva vôbec 😉

Odpovedz
31. mar 2018
avatar

Prečo niektorý kvások spravia za 4 dní a niektorý 13 dní?

Odpovedz
31. mar 2018
avatar

@pehana prosím ktorá presne kniha to je?

Odpovedz
7. apr 2018
avatar

Krasne vytvory, dnes som puekla chlieb z 9 dnoveho kvasku,co som odobrala, moc mi chlieb nenakysol, kolko davate kvasku na pol kg muky?

Odpovedz
17. máj 2018
avatar
pehana
autor

@fantafany ja uz mam silny kvasok. Aj na 700g muky davam necelu lyzicu

Odpovedz
17. máj 2018
avatar

wau, pokusam sa o to uz rok, ale takyto profi level asi nedosiahnem nikdy. nadherny chlebik!

Odpovedz
27. sep 2018
avatar

Ahojky.krasne chlebiky.mohla by som pekne poprodt receptik na chlebik.dakujem.
Chcem sa spytat ci musi cesto kysnut v osatke.

Odpovedz
21. okt 2018
avatar
pehana
autor

@ela1975 recepty pouzivam rozne. Z knihy kvaskovanie alebo cerpam z internetu. A nemusi v osatke, ale je z osatky najkrajsi 😉
Moze napr. finalne kysnut v cedniku vystlanom utierkou.

Odpovedz
21. okt 2018
avatar

@pehana Dakujem 😉

Odpovedz
21. okt 2018
avatar

Waaauky, tak v tomto prípade už iba otvoriť pekárničku, šup šup 😍

Odpovedz
13. feb 2019
avatar

može sa spýtať,ja by som chcela začať,aj ked je to dosť naročne na čas.....ale citite zmenu,ked konzumujete kvaskový chlieb? lebo ja jej zdravšie a teda jem velmi malo chleba,ajked lubim chlebik a chcela by som rodinu presmerovať na kvaskove......viem že je to naročne na cas tak dufam,že sa mi obcas niečo podarí,mate krasne tie chleby....verim,že raz aj ja dam foto 😀

Odpovedz
13. feb 2019
avatar
pehana
autor

@zuzanatulaiova ano citim velku zmenu. Jednak lepsie travi, ovela viac zasyti. Ja mam problem s kvasnicovymi vyrobkami. Takze ja som aj nutena piect. Odhliadnuc od faktu, ze ked clovek zacne a nauci sa... je to proste zavislost 😉 takze peciem s laskou.

Odpovedz
13. feb 2019
avatar

@pehana dakujem pekne,tak sa budem inšpirovať 😉 a verim,že ason jeden dám 😀 ja by som chcela aj ine ako pizza a kolaciky,noo verim,že to dáme <3

Odpovedz
13. feb 2019
avatar
pehana
autor

@zuzanatulaiova urcite ano. Ja robim vsetko kvaskove. Kvasnicove prerabam na kvaskove. Treba len zacat a nevzdavat sa 😉 chce to cvik. Ale isto to zvladnete.

Odpovedz
13. feb 2019
avatar

@pehana ahoj, ja robievam len jeden typ chlebika, sumavu od pana cuketku, a tersz podledne zemlicky od sistersbakery, no rada by som vyskusala nejaky novy nenarocny psenicnorazny chlebik. Mala by si nejaky svoj tip, prosim ta? ❤️

Odpovedz
7. máj 2019
avatar
pehana
autor

@myzma ahoj. Ja velmi rada robim tutovku z knihy kvaskovanie 1. Ale uz si ju stale prerabam. Ja vlastne kazdy recept prerobim. Nieco pridam, z niecoho odoberiem 😉

Odpovedz
7. máj 2019
avatar

Takte tieto chlebíky sú vhodné pre histaminikov? Mám povedať pravdu, ja som taká pomýlená čo môžem a čo nie....... ďakujem za odpoveď

sticker
Odpovedz
8. nov 2019
avatar
pehana
autor

@nelendelina mne vyhovujú. Nie je mi z nich zle. Nie sú tam kvasnice. Treba skúsiť. Každý histaminik zvláda niečo iné 😉

Odpovedz
8. nov 2019
avatar

@pehana Aj mna prestal bolievat zaludok,,, konecne, nemáte nejaký recept na chlebik cca 600gr-800gr, chcem pre svokra, žije sám a aby nemusel každý deň do obchodu po pečivo... rada by som mu napiekla...

Odpovedz
20. mar 2020
avatar
pehana
autor

@jahody11 staci len pomery zmensit o 1/3 alebo o 1/2 a mozete spravit hociaky recept

Odpovedz
20. mar 2020
avatar

@pehana dik, vyskusam 🙂

Odpovedz
20. mar 2020