icon
1 / 1
avatar

Vyzerajú vyyyyborne... napíšeš aj recept?

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

Tiez poprosim receptik

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

toto mozem rano aj vecer 🙂

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

Baby, veď to je normálna plnená kapusta. Veď si to hoďte do Google a vyhodí Vám recept 😉

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

holubkyyy😅❤️

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@galioska tiež mi do frasa urobila chuť 😂 Zajtra musím spraviť 😂

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@henyka7 veď o to vobec nejde ze si recept najdes na Googli, ja osobne mam rada ked si mozem precitat ako ludia rozne pripravuju jedla, ake majú "grify", niekedy odporúčania, "tajne" ingrediencie a podobne. Každý ma vzdy nejaky vlastný sposob a ja mam rada prave tuto roznorodost. 😉

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@alice.jant
@henyka7 mozem pridat svoj ? 🙂

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@agina2 jasne, ja sa poteším 😊 Na holuby uz ich par mam 😊 Aj ty dávaš celu hlávku kapusty varit aby sa listy odlepili? Este som sa na to neodvážila 😂

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@alice.jant ano , vyrezes hlubik a das do horucej vody celu hlavku a lusty sa krasne oddelia , postupne ich vyberas a dalej paris az po posledne listy .. receptik o chvilu

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@alice.jant moja davka 🙂 kolko ryze , dvakrat tolko masa .. teda pol kila ryze / gulatozrna / kilo masa bravcoveho, ja este domeliem 100g hov ale nemusi .. pomlete maso osolit, okorenit .. v rajnicke rozpustim 3 lyzice bravc masti a spenim na nej jednu velku cibulu , odstavim z ohna, trosku schlade a pridam kopcovitu lyzicu cer. sladke papriky .. primiesam k masu .. ryzu oplachnem v studenej vode kym nie je voda cista , scedim a prisam k masku ... ak to nie je pre deti tak dam aj trochu stiplavej papriky.. do zaparenych listov davam lyzicu masy, podla velkosti listov, naplnime a stocime nie velmi tesno 🙂 dno hrnca vylozim kapustovym listim a na ne poukladam naplnene kapustne listy , zalejem studenou vodou , pridam lyzicku soli , zatazim tanierom na ktory este polozim misticku s vodou , zakryjem a varim na malom ohni 50 - 60 min .. po 30 min varenia pridam priblizne 400 ml paradajkoveho pretlaku .. vsetko ! dobru chut 🙂

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@alice.jant pridavam foto , plnene kelove listy .. plnim do nich vtedy ked je kapusta stara a tvrda 🙂

Odpovedz
24. jún 2017
avatar
Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@agina2 kelove robievam aj ja, len s tými kapustovymi som este neskusala lebo mam este rešpekt pred tou technikou varenia kapusty 😂😁 ale som zdatná kuchárka a chystám sa na to!

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@alice.jant ale kelove tiez treba sparit .. ale kapustove dlhsie 🙂 sikulka

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@agina2 lenže kelove si oddelim v pohode bez problemov od hlávky bez toho aby sa roztrhli a potom po jednom-dvoch hádžem na chvilku do vriacej vody. S tou celou hlavkou som to nikdy nerobila a teda ani nikdy nevidela naživo robit

Odpovedz
24. jún 2017
avatar

@alice.jant ja aj kel davam cely a postupne oddelujem listy .. je pravda , ze kapustove drzia fest 🙂 ale treba vybrat hlavku a zase vyrezat hlubik a dat do vody , len vyskusat a pojde to

Odpovedz
24. jún 2017