icon
28 / 86
Jablcnik
avatar

Ako krájaš zákusky s čok. polevou aby sa ti nedolámala čokoláda??? Aj ja robym podobný zákusok a už len etruham čokoládu lebo sa mi stále doláme pri krájaní nadormo si náčem nož do vriecej alebo vrelej vody... :/

Odpovedz
6. sep 2012
avatar

@maftika ja si vobec nemacam noz 😀 ,krajam,kym nie je poleva uplne stuhnuta

Odpovedz
7. sep 2012
avatar

@pickwick A ked už sme pri čokoláde, zvyknem piecť bratislavské rezy, kde čokoláda ide na hustý krém, no a to si nakrájať vôbec neviem, vlastne sa mi nepodarí... máš stým neakú skúsenosť?

Odpovedz
7. sep 2012
avatar

@maftika krem musi byt riadne stuhnuty ,vychladeny,na to sa nalieva cokolada a potom sa da aj krajat pekne

Odpovedz
7. sep 2012
avatar

@pickwick síky za rady... hned v nedelu aj spravím ten rez... a určite dám vediet ako som dopadla... 🙂) Pekný večer...

Odpovedz
7. sep 2012
avatar

@maftika dobre,aj cokolada ma byt trochu vychladena,aby sa krem pod nou neroztopil 🙂

Odpovedz
8. sep 2012
avatar

@pickwick Ahoj, podarila sa mi ta čokoláda... pekný a chutný bol zákusok!!! Ďakujem za radu... Pekný večer... 🙂)

Odpovedz
10. sep 2012
avatar

@maftika supeeer 🙂

Odpovedz
11. sep 2012