icon
24 / 172
baklazanovo-bryndzove rezy
avatar

mozem poprosit recept? dakujem

Odpovedz
17. máj 2014
avatar

ano, receptik prosime 🙂

Odpovedz
17. máj 2014
avatar
puffu
autor

@gabccia baklazan nakrajas na cca 3mm hrube pasiky, osolis z oboch stan a nechas "vyplakat" 30min, medzitym si robim plnku, bryndza alebo kozi syr, pazitka, cesnak a paprika mleta, v podstate na sposob bryndzovej natierky, ked je baklazan vyplakany tak ho servitkou poutieram aby bol suchy a naolejujem olivovym olejom kazdy platok a zmazim postupne na grill panvici alebo hociakej inej, hlavne aby nelepila baklazan, znazim pokial nie je upeceny a dam ho odlezat na tanier, pockam pokial vychladne a uz iba vrstvym/baklazan natierka,baklazan,natierka/, pre zjednodusenie to robim tak ze si baklazan natriem natierkou a nakoniec to iba poukladam na seba, podledny bakladan nenatieram a dam o schladit do chladnicky aspon na 30min a po vybrati nakrajam na rezy, niekedy to robievam takto ako to je na fotke, niekedy to robievam do rolady alebo niekedy stocim kazdy platok zvlast

Odpovedz
17. máj 2014
avatar
puffu
autor

@pinkulik uz je vyssie...🙂

Odpovedz
17. máj 2014
avatar

@puffu dakujem, zajtra sa ide do lidl na baklazan 🙂

Odpovedz
17. máj 2014