icon
1 / 1
avatar

ja som raz pouzila cesto bolo nadherne ale nejedle..zial ta celozrnna muka ma svoju inu chut

Odpovedz
18. aug 2018
avatar

Používala som.. Nikdy to žiaľ nebolo také vláčne ako z bielej múky.. Ale na všetky iné koláče je lepšia celozrnná. Možno s tou múkou len neviem pracovať.. Veď sa potom pochváľ, aký bol koláčik. 🙂

Odpovedz
18. aug 2018
avatar

Používam niekedy, ale davam polovicu gramaze bielej a polovicu celozrnnej...

Odpovedz
18. aug 2018
avatar

Neber to ako urazku! Nemas to ovocie naopak? 😉

Odpovedz
18. aug 2018
avatar

@denisa1406 asi nie, mama mi vždy hovorila dužinou von aby sa šupka nezcvrkla a potom by to nebolo ani esteticky pekné🙈😊

Baby nám chutil ✌ bol jednoznačne sýtejši, ale nebol suchý ani tvrdý.
Robím presne ako z klasickej múky 😊

Odpovedz
19. aug 2018
avatar

@raduska12
@denisa1406 kazdy ma asi ine zvyky..ja tiez davam duzinou dnu..takto to vidim prvykrat ale na chuti to asi nic nezmeni

Odpovedz
19. aug 2018
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

@raduska12 zvyk je zvyk. Urcite bol fajnovy 😉

Odpovedz
19. aug 2018