Ja dám tiež najprv variť mäsko, osolim okorením,povyberam penu,stisim na najmenší plyn kým sa mäso neuvari potom ho vyberiem dám zeleninu a keď je uvarená ideme jesť🙂 vždy som sa bála variť vývar a on sa vari úplne sam
Ja najprv mäsko povarím osolené okorenene, trošičku vegety, pozbieram penu a až potom dám zeleninku... Varím veľmi pomaly.
Niekedy aj na mäse záleží ale tiež ako hore píšu
Ja dam tiez maso do studenej vody a potom zbieram sitkom ,,penu,, a az ked je ciry pridam zeleninku...
Kup tlakovy hrniec, vsetko hodis do hrnca a varis 30-35min. A samozrejme ak je velky hrniec, aj viac zeleniny treba dat
Vsetko varim v kuchte, najprv dam masko podla toho ake cca na 25minut aj s kostami a so vsetkymi koreninami, potom vyberiem maso a dam na cca 8minut zeleninu, prelejem cez sitko, vsetko spojim spolu a uz len dochutim ak je treba a vzdy je vyborna
@zuzanaokasova rovnako aj my. Neznasam ,,zakaleny" vyvar
Ani by som ju nenazvala fintou...najdolezitejsie je na vývare,podla mna, dobra kombinacia näsa a kosti. Ja z kuraťa nerobim vobec. Ak,tak len zo sliepky a ro domacej. Alebo dalsia verzia bravč kosti a morč.krky. a najviac druhov zeleniny/cela paprika,cibula,mrkva zeler petrzlen koreň a vňat....a dlho varit
vyvar sa musi varit pomalicky a nesmie byt zakrytí pokrievkou, ja tiez davam papriku , nove korenie, cesnak, cibulku, zeleninu je uzasna,

Zaliat studenou vodou a varit pomaly na miernom ohni, aby bol pekne ciry 😉 ked su na povrchu sumy, tie treba zberat lyzickou...