icon
1 / 1
avatar

Áno, s reznami, konk.neznasam robiť trojobal. Preto nerobím jedla, kde ho treba 😂

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

@blondiee83 jejda veru aj to je jedno ktoré sa mi nechce robiť 🤭 ale minule som robila karfiol a išla som podľa rad mojej maminy a všetko som len hrkala v miskach a vôbec som nebola zapaprana celá, ale s rezňami by to asi nešlo keby sa maso všelijako pokruti 🤔

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

Presne palacinky, tie u nas robi zasadne chlap😁 a halusky zboznujem, ale nez sa donich pustim, vzdy radsej k omacke urobim cestoviny 😂

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

Aj ja som dnes robila palacinky 😀 ani mi nevadi ich robiť, skor mi vadi bordel potom vsetko ofrkane mastne a cely dom zamoreny 😂 takto som aj s vajcovym chlebom, lubime ho ale vsetko z toho napachne a nemam to rada, potom dva dni vetram 😂

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

@beuss aj ja som taj robila vzdy som skončila pri cestovinach, ale Ivanko ich zbožňuje tak vždy zopár spravím ale to tiež hodim všetko do jednej nádoby mixnem ponorný tak je špinavé naviac len pár vecí aj to strčim do myčky 😂

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

@megyi1711 mastne všetko aj u nas, už mám všetko vystriekane odmastňovačom ale vieš co je ešte horšie? Mäsko na prírodno to som dnes robila na obed a to bolo mega...musím si kúpiť nejaký gril asi lebo drhnuť potom varnú dosku je na nervy....A vajcovy je vynikajúci ale presne ten smrad potom 🙈

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

@raduska12 alebo este langose ked robim tak hotovo, dva dni linku umývam 🙄

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

@blondiee83 ja tiež neznášam trojobale robiť ale zas mám tie jedlá najradšej a syn iné mäso nezje 8rocny len v tejto forme takže sa prekonam robím no nadávam si vždy pritom

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

Ja to mam s obalovanym karfiolom ☺ tiez ho radsej popredu zavrhnem lebo fuuu to by dlho trvalo ale ked sa uz raz za cas k tomu dokopem nie jevto take hrozne ☺

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

holubky su pre mna smrt, pracne, pre kamosku relax a rychle varenie.
primpalacinkach mam spinavu jednu odmerku, metlicku, zufanku a panvicu skoro suchu,ziaden olej mastnota.

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

Ja to mam presne naopak - palacinky by som robila aj kazdy den - pre mna najjednoduchsie, najrychlejsie jedlo a najcistejsia kuchyna po nom 👍 minimum prace, minimum upratovania.

Odpovedz
12. okt 2021
avatar

No ja mam rada vyprazany karfiol, ale ako som odisla od rodicov tak som ho nerobila 😆 a este francuzske zemiaky tak raz za 2 roky spravim, lebo kym sa vsetky vrstvy nachystaju to trva strasne dlho 🙈

Odpovedz
12. okt 2021