icon
1 / 1
avatar

Musíš ich niečím zaťažiť...dať tam fazuľu napr...

Odpovedz
23. nov 2022
avatar

Poprepichovat vidlickou, aby mal odkial unikat vzduch a tensie cesto.

Odpovedz
23. nov 2022
avatar

@bytcanka10
@roberta27 dievcata, este aj fazulu mi to vcuclo, tak sa nafukli. Prepichovanie tiez nepomohlo. Uz som to vzdala. A to som piekla podla overeneho receptu, odporucaneho, ze su uzasne.

Odpovedz
23. nov 2022
avatar

No ono. Najlepsie je ich piect v perforovanych rafikoch a na perforovanej podlozke. Ja peciem len tak.

Odpovedz
23. nov 2022
avatar
saska00
autor

@roberta27 poprepichovala som ich dosť praveze 🤔

Odpovedz
23. nov 2022
avatar

mas tam vela cesta

Odpovedz
23. nov 2022
avatar

@saska00 no treba skusit iny recept, ine formicky, tensie cesto.ja raz prepichnem, raz zabudnem, ale stale ich mam taketo. Drzim palce, aby ti vysli.

Odpovedz
23. nov 2022
avatar
saska00
autor

@roberta27 tak to máš úžasne. Neviem či to aj múkou môže byt keďže používam bezlepkovu alebo maslom rastlinnnym 🤔

Odpovedz
23. nov 2022
avatar

@saska00 aky mas recept?

Odpovedz
23. nov 2022
avatar

@saska00 no bude to tou mukou. Tieto nase bezlepkove uz maju v sebe kypriaci prasok. Zevraj preto to puchne. Aj ja to robim z bezlepkovej.

Odpovedz
23. nov 2022
avatar

@benit vcuclo tu fazulu aj s papierom? Lebo to by sa malo dat tak, ze das papier na pecenie a navrch rovnomerne fazulu. Alebo predavaju aj take záťažové gulicky na pecenie miesto fazule.

Odpovedz
11. feb 2023