Moon a Klarisa show recenzie prosím., dakujeeeem

Pripnem sa, ak môžem. Chcem na nich v decembri vziať synov.

22. okt 2025

Syn bol na nich pred rokom v BA a tento rok ide do TT zase. Bavilo ho to.

22. okt 2025

Ak ich deti majú radi, tak sa oplatí ísť. My sme boli minulý rok až v Ostrave 🙈

@vlucifuk

Pripnem sa, ak môžem. Chcem na nich v decembri vziať synov.

@sabrinka26
@vlucifuk my ideme teraz začiatkom novembra. Ako deti ich sem tam sledujú. Chcem sa ešte opytat mame VIP lístky to fotenie a autogramiáda v pohode? Dostane sa na každého? Ja tam dosť veľký časový ptedstih pred vystúpením tak snáď áno.

@sabrinka26

@silesias Aj my máme VIP lístky. Prosím, daj potom vedieť, ako ste dopadli a čo môžem očakávať. My ideme až koncom decembra. Ja mám jeho "animáky" tiež rada.

@sabrinka26

@silesias ano je tam casu kopec. Tiez mame VIP a tito maju vstup uz okolo 14:00 a klasicke vystupenie zacina 18:00. Dovtedy su s nimi, fotia sa , rozpravaju a tak. Takze kazdy ma svoj cas

@vlucifuk

@vlucifuk ano dam vedieť. Ja sa tiež teším 😆 ľúbim jeho hlas a jeho príhody 😁 i keď výzorovo moc sympatický nie je. Naši ešte o tom nevedia, že niekde idú. Sama som zvedava no.

@sabrinka26

@sabrinka26 a predávajú tam aj merch?

@silesias

@sabrinka26 a predávajú tam aj merch?

@silesias ano

@silesias

@silesias Ani naši ešte nevedia. Dostanú to ako darček k narodkám v novembri. Alebo som rozmýšľala, že im to vôbec nepoviem. Možno sa aj hanbiť budú, keď zistia s kým sa majú odfotiť. Ale isto sa potešia.

@vlucifuk

@vlucifuk ja mojim nechcem po ešte vôbec, prídeme a uvidia 🤣 bude sranda s možnom sa aj odfotim a to mu mozem mama byt 🤣

24. okt 2025
@vlucifuk

@vlucifuk ahoj, tak Moona mame za sebou. Autogramiáda a fotenie uuplne v pohode. Veľmi milí, zlatí obaja. Deti pozdravia opýtaju kde chcú podpis ako chcú foto.
Show tiež fajn moj 9 ročný sa miestami nudil ale staršia 11 nadsena. Staršia chce ísť zas.
Moon bol super prirodzený a veľa rozprával. Super bol aj spievali tu ich spoločnú pesničku.
Merche sa dajú kúpiť no treba sa pripraviť na mega plnku. Merch sa predáva pred aj po fotení tak isto aj pred aj po vystúpení no hrozna plnka.

9. nov 2025
@silesias

@silesias Ďakujem krásne. A bolo vypredané? Aj ste si nejaký merch kupovali? Predpokladám, že cena je rovnaká ako na nete. Som teda zvedavá.

@vlucifuk

@vlucifuk ano vypredané uplne. Merch no kupovali sme vankus na ktorý sa im podpísali ten stal jeden 25€, figúrka 20€, náramky po 4€ - ostatné neviem. To sa nedalo ľudia hlava na hlave.

@silesias

@silesias Ďakujem krásne aj za fotky. ❤️ Tak myslím, že to tam zasa oplieskame prachy aj my. A ako reagovali vaše deti? Ak si dobre pamätám, malo to byť prekvapko.

@vlucifuk

@vlucifuk ano nevedeli vôbec, až ked sme stáli v rade kým začala autogramiada si všímali deti ktoré mali tričká, mikiny ci iný merch plus deti mali nakreslené plagátiky a obrázky ktoré doniesli moonovi tak im to doplo 🙂 no mali radosť. Dcéra ze sa bude hanbiť odfotit ale kým sme prisli na rad opadlo to z nej. A oni boli úžasný priateľský hamblivost v momente opadla. Ak majú deti svoje telefóny urobia si aj selfy s deťmi. My sme urobili asi 10 fotiek plus dcéra s klarisou si dali selfie. A to ich nadšenie po, stojí za to 😀

@silesias

@silesias Super, ďakujem...Tak snáď sa aj naši budú tak tešiť.

@vlucifuk

@silesias Super, ďakujem...Tak snáď sa aj naši budú tak tešiť.

@vlucifuk tešili sa vsetky deti co tam boli. Isto aj Vaši budú nadšený.