Prosím vás. Chcela by som urobiť muffiny,alebo bábovku zo špaldovej múky. Ale mam len špaldovu hladkú,nie celozrnnu. Nemám s tou múkou zatiaľ žiadne skúsenosti. Nemáte niekto nejaký dobrý jednoduchy recept? Ďakujem pekne
Moja mamina robila mufiny zo spaldovej múky, nepomôžem si, mne jedinej boli horké... Kukali na mňa, že nie sú... No mne boli... Ale možno som to len ja tak cítila.... Neviem....
@nitranka03 horké som nikdy nič nemala používam ju pravidelne.
Záleží asi aj od receptu čo všetko tam ide.
Skôr by som povedala, ak už prirovnať musim tak ja by som povedala, že trolinkaorieškovo.
Špaldovej hladkej múky môžeš použiť ako bežnej Hladkej.
treba len istý pomer.
Pripadne trošičku menej. Treba sledovať cesto. Chutí lepšie ako bežná pšeničná.
Celozrnné múky chutia chlebovo. Čiže ak použiješ na koláč celozrnnú múku od koláča to bude ďaleko