Prosím vás. Chcela by som urobiť muffiny,alebo bábovku zo špaldovej múky. Ale mam len špaldovu hladkú,nie celozrnnu. Nemám s tou múkou zatiaľ žiadne skúsenosti. Nemáte niekto nejaký dobrý jednoduchy recept? Ďakujem pekne 😉🙂

    Špaldovej hladkej múky môžeš použiť ako bežnej Hladkej.
    Pripadne trošičku menej. Treba sledovať cesto. Chutí lepšie ako bežná pšeničná.
    Celozrnné múky chutia chlebovo. Čiže ak použiješ na koláč celozrnnú múku od koláča to bude ďaleko 🙂 treba len istý pomer.

    Odpovedz
    11. feb 2021

    Moja mamina robila mufiny zo spaldovej múky, nepomôžem si, mne jedinej boli horké... Kukali na mňa, že nie sú... No mne boli... Ale možno som to len ja tak cítila.... Neviem....

    Odpovedz
    11. feb 2021

    @nitranka03 horké som nikdy nič nemala používam ju pravidelne.
    Záleží asi aj od receptu čo všetko tam ide.
    Skôr by som povedala, ak už prirovnať musim tak ja by som povedala, že trolinkaorieškovo.

    Odpovedz
    11. feb 2021