Pyré z mrkvy, petržlenu, karelábu, zemiak
Inak - vdaka bohu za tento album - pre mna top 🙂 len tak dalej, vsetko budem od teba kopirovat a snad sa naucim chutne jedla pre deturence 🙂
Odpovedz
19. sep 2014
simonne1
autor@kobrikovci Tak som rada, ze sa album paci.
Konkretne tento recept som varila vo vode, ale kludne sa da uvarit aj na pare. Malemu som varila na pare len prvy mesiac, potom castejsie vo vode kedze nemam parny hrniec a parila som to na paraku na knedle 🙂
Odpovedz
19. sep 2014
simonne1
autor@kobrikovci najskor uvarit do zmaknutia a potom bud prepasirovat cez plastove sitko to je vraj zdravsie alebo pomixovat. Bud jedno alebo druhe, co je pre teba lepsie a podla toho aku konzistenciu chces.
Odpovedz
19. sep 2014

...ahoj, prosim ta - mrkvu si najskôr uvarila na pare, rozmixovala a potom prepasirovala? ja teda nie som bohviekaka kucharka, ale tak u patrika začínam s príkrmom už tento mesiac, tak musim sa snazit 🙂 aby mu chutilo 🙂