icon
125 / 365
Kuracie mäsko s natural ryžou, hokaido tekvica, mrkva a petržlen
avatar

dáš prosím ťa postup? dakujem 😉

Odpovedz
2. okt 2014
avatar

@evina24 Ryžu zvyknem uvariť zvlásť, prepláchnem dám do vody variť do mäkka cca 20 min.
Očistenú a nakrájanú zeleninu dáš variť do vody spolu s kuracím mäsom kým nezmäkne. Potom ryžu aj zeleninu rozmixuješ napr. tyčovým mixérom. Mäso pokrájaš na malé kúsky, primiešaš k ostatnému a môže sa jesť.

Odpovedz
2. okt 2014
avatar

od kolkych mesiacoch sa to moze jest?

Odpovedz
6. nov 2014
avatar

@luciana87 vsetky suroviny z receptu sa mozu jest od 6 mesiaca

Odpovedz
6. nov 2014
avatar

Masko si stale varila zvlast? Ja.som dnes.robila tak, ze som masko ovarila tak 40 min. a potom pridala zemiacik a mrkvicku a potom cele rozmixovala,.kedze si Matkovyzaduje cisto kasovitu konzistenciu. Moze sa to tak vsetko spolu ? Alebo som to nerobila spravne? 🙂

Odpovedz
3. sep 2015
avatar

@jarkac23 zo zaciatku som varila maso zvlast, niekde som citala ze by nemalo dieta vyvary, ze sa tam nieco vylucuje... uz sa nepamatam co. No ked uz jedel dlhsie tak som varila maso spolu so zeleninou.

Odpovedz
4. sep 2015
avatar

dobry a ked varite tekvicu davate aj supku ci len duzinu??

Odpovedz
11. okt 2015
avatar

@staniela23 len duzinu

Odpovedz
11. okt 2015
avatar

Úžasný album... Budem sa inšpirovať 😊 prosím kde kupujete túto ryžu???

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@timea88 dakujem. V tescu, kaufland, Fresh a neviem kde este by ju mohli mat.

Odpovedz
21. nov 2015
avatar

@simonne1 ďakujem

Odpovedz
21. nov 2015