icon
126 / 365
Pšenová kaša s karfiolom, mrkvou a petržlenom
avatar

Pšeno som sparila vriacou vodou 3x, potom som ho dala varit kym nezmäklo cca 25 min., nakoniec som ho zmixovala s uvarenou zeleninou.

Odpovedz
11. sep 2014
avatar

@simonne1 ahoj, super recepty, fičíme na nic 🙂 prosím ťa od kedy si dávala pšeno? máme skoro 7 mesiacov, to už môžem že? ďakujem 🙂

Odpovedz
16. mar 2015
avatar

@hruveop od 7 mesiaca

Odpovedz
16. mar 2015
avatar

@simonne1 ďakujem, tak to ešte týždeň počkáme 🙂

Odpovedz
17. mar 2015
avatar

@simonne1 aký význam má to sparovanie? Nemôžem len hneď uvariť? Dik

Odpovedz
27. máj 2015
avatar

@ive3t recept som uvádzala podľa návodu na obale pšena. Aký to má význam neviem. Keď varím samotné pšeno tak to robím podľa návodu a keď ho chcem s niečim skombinovať tak ho pridám rovno k zelenine.

Odpovedz
8. jan 2016
avatar

@simonne1 a ako sa vlastne sparuje? Len zalejem vriacou vodou..nechám postáť a zlejeme..? Alebo sa to inak robí..? Dík za rady 🙂

Odpovedz
9. jan 2016
avatar

@ive3t presne tak, zaliat horucou vodou a scediť. Na pšene, ktoré mam teraz píše: pšeno najskôr 2x obariť vriacou vodou na odstránenie horkastej chuti a precediť cez husté sito.

Odpovedz
9. jan 2016
avatar

@simonne1 a potom už sa môže jesť? Ono zmäkne?

Odpovedz
9. jan 2016
avatar

@ive3t nie este sa musi dat varit podla navodu 10-15 min

Odpovedz
9. jan 2016
avatar

@simonne1 rozumieeeem.. ja trdlo.. dík 😀😀😀

Odpovedz
9. jan 2016