icon
69 / 101
Borlengo
avatar

Receptik nemas prosim ta ?🙂

Odpovedz
6. jún 2013
avatar

aj mne prosím, ďakujem 🙂

Odpovedz
6. jún 2013
avatar

aj ja si prosim, dakujem🙂

Odpovedz
6. jún 2013
avatar
sissi33
autor

@simonka16
@aja888
recept
(cesto borlengo):
- 1uovo
- 0,9 litrov vody
- 200 g hladkej múky
- Pol lyžice olivového oleja
- Soľ
na potretie
- 150 gramov masti
- 1 strúčik cesnaku
- Rosmarin
Strúhaný parmezán
klobasa
cesto
Zmiešajte suroviny a pridavajte pomaly vodu , aby sa zabránilo tvorbe hrudiek vznikne nam riedke cesto
na panvicu dame sadlo cesnak nakrájanu klobásu kúsok nasekaného rozmarínu a spolu osmazime
pripravime si panvicu dame mast a nechame dobre rozohriat
pomiesajte zmes dobre pred naliatím, pretože to bude mať tendenciu neustále hustnúť pokvapkajte cesto na panvicu pozor pecieme na slabom ohni
Otočte borlengo iba vtedy, keď sa opecie na prvej strane. Je veľmi ľahké pochopiť, kedy treba pretocit pretože borlengo sa odlepi ked je upecene
ochutime omackou a nastruhanym parmezanom

Odpovedz
6. jún 2013
avatar
sissi33
autor

@grigermari uz som pridala 🙂

Odpovedz
6. jún 2013
avatar

co to je uovo prosim?

Odpovedz
6. jún 2013
avatar
sissi33
autor

@ivet1371 vajicko

Odpovedz
6. jún 2013
avatar

@sissi33 dakujem :D

Odpovedz
6. jún 2013
avatar

zajtra vyskusame🙂dakujem

Odpovedz
6. jún 2013