
11 / 47
Ananásový koláčik - je fakt BOŽSKÝ ;-)
Kolacik je super, avsak mam otazku. Aj tebe horkne kysla smotana, ked do nej pridas vanilkovy cukor. Mne sa to uz stalo viackrat, neviem, ci tu mame daku divnu smotanu, alebo kde je problem. Kazdopadne ja som prisypala viacej vanilkoveho, bo ho zboznujem, ale no proste ta poleva bola horka. Deckam som ju musela zotriet dole a ja s muzom sme jedli s pokrcenym nosom 😀
Odpovedz
24. mar 2014
ja robim vrch tak ze zmiesam mascarpone s vanilkovym pudingom
Odpovedz
5. nov 2014
POTREBUJEME: 1 ananásový kompót, 2 vajcia, 1 hrnček kryšt. cukru, 1 a 1/2 hrnčeka polohr. múky, 1 prášok do pečiva, 2 lyžičky čajové sóda bikarbóny, 3 kyslé smotany 220 ml zmiešané s tromi vanilkovými cukrami a granko
POSTUP: kompót rozmixovať aj so šťavou na penu, primiešať do toho všetky suroviny, dať piecť na vymastený, múkou posypaný, plech asi 180 stupňov 20 min,
na vychladený dať 3 kyslé smotany 220 ml zmiešané s tromi vanilkovými cukrami a posypať grankom