Marhuľový koláčik
A koľko ste dali tej špaldovej múky? Bolo to cesto dobré potom? 🙂
Odpovedz
14. mar 2015
snopkulka
autor@zuzanaxmartin dala som rovnako ako je v recepte klasickej, cesto je vyborne a zdravsie 😉
Odpovedz
14. mar 2015
Viem, viem, aj ja špaldu používam, piekavam z nej chlebík. 🙂 Tak super, určite vyskúšam! 🙂
Odpovedz
15. mar 2015

ORIGOŠ RECEPT: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnčeky kryštál. cukru, 1/2 hrnčeka oleja, 1 hrnček mlieko, 2 vajcia, vanilínový cukor, kypriaci prášok a marhule
Ja som na ten svoj použila špaldovú hladkú múku, trstinový cukor, kokosový olej, máááálo marhúľ (nemala som viac), ostatné ingrediencie podľa receptu. Ako posýpku som použila klasické ovsené vločky, špaldové vločky a škoricu 😉