Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sonalove
    9. jan 2018    Čítané 162x

    Šípkové Ruženky súčasnosti

    Niekde,  tam za 6 dolinami a 7 zákrutami – v tých na prvý pohľad nepreniknuteľných pichľavých kríkoch obsypaných zdravými červenými BIO šípkami žije, alebo spí? šípková Ruženka, ktorá čaká na princa ktorý ju „zachráni“, či aspoň prebudí zo zlých snov... úsmevom, bozkom.

    Čaká na nejakého princa- nazvime ho chlapa, ktorý ju bude mať rád, bude s ňou chcieť byť (nie 1 večer v týždni, keď si na ňu konečne spomenie), tráviť s ňou pekné chvíle hocikde- či už doma, na výlete, prechádzke, možno aj v divadle (nie že ho to bude otravovať), tak ako ona s ním (tam kde on bude chcieť) – prípadná dohoda je vždy vítaná a možná ☺.

    Chlapa, s ktorým bude zdieľať (nie na FB) to dobré, krásne, sem-tam možno aj to trošku ťažšie- ale obomi prekonateľné, skrátka to, čo ich bude spájať, napĺňať a čím budú chcieť potešiť toho druhého bez akejkoľvek podmienky – iba tak -pre radosť,  aby mali krásny deň.

    Lenže ouha, šípové ruže – ako sú krásne, tak sú aj pichľavé, chránené ostrými tŕňmi. A tie ako je všeobecne známe môžu spôsobiť škrabance. A dnešní chlapi ...(česť výnimkám ☺) sú „citlivejší“ ako kedysi. Máloktorí vedia čo chcú a či to vôbec chcú a potencionálnym problémom s „namotanou“ Ruženkou sa vyhýbajú ako čert krížu. Veď čo ak by náhodou očakávala po nejakej dobe viac...

    Alebo by nebodaj nazvala ich stretávanie sa vzťahom (lebo on na vzťah ešte pripravený nie je z rôznych dôvodov).

    Takže chlap furt nikde, zablúdil, prípadne ak sa aj nejakou náhodou zjavil - tak sa na ňu vysral, lebo „zrazu“ dostal alergiu buď na šípky alebo na tŕne, alebo ....?

    Alebo po nejakej dobe zistil že má stále rád tú „mrchu“ Snehulienku (bývalú) a keďže k nej je cesta kratšia a jednoduchšia....    tak HO nechá ísť.

    Nechá ho ísť, lebo si uvedomí – že NECHCE byť TÁ DRUHÁ, že tento takzvaný „PRINC“ za to nestojí.

    Nestojí za tie nervy, čas a lásku ktorú ona CHCE a s radosťou MôŽE dať, lebo chce prežívať krásne chvíle s niekým pre koho bude ona výnimočná, ktorú bude ten naozajstný princ milovať a rešpektovať.

    Takže milé žienky/Ruženky,

    áno taký PRINC/CHLAP niekde žije, možno sa motá v okolí, možno trošku ďalej...

    Stačí otvoriť oči, srdce a hlavne prestať sa báť vyskúšať niečo nové!