icon
1 / 1
avatar

Receptik prosim 🙏

Odpovedz
15. nov 2020
avatar

Mňam,mňam😋

Odpovedz
15. nov 2020
avatar

Aj ja poprosím recept ☺️

Odpovedz
15. nov 2020
avatar

ak sa dá aj ja poprosím o recept

Odpovedz
15. nov 2020
avatar

Uzasne 🙂

Odpovedz
15. nov 2020
avatar

Aj ja poprosím 🙂

Odpovedz
15. nov 2020
avatar
Odpovedz
15. nov 2020
avatar
Odpovedz
15. nov 2020
avatar

vyzeraju prudko jedle....😀😀poprosim recept

Odpovedz
15. nov 2020
avatar
Odpovedz
15. nov 2020
avatar
Odpovedz
15. nov 2020
avatar

Aj ja si poprosim recept,u nás slané ľúbia.

Odpovedz
15. nov 2020
avatar

Môžem poprosiť recept? Ďakujem pekne.

Odpovedz
15. nov 2020
avatar
Odpovedz
15. nov 2020
avatar

Sup sup receptik 🙂

Odpovedz
15. nov 2020
avatar
Odpovedz
15. nov 2020
avatar
Odpovedz
15. nov 2020
avatar

Mnam

Odpovedz
15. nov 2020
avatar

📌

Odpovedz
15. nov 2020
avatar
Odpovedz
15. nov 2020
avatar

📌

Odpovedz
15. nov 2020
avatar

@petulda333 nech sa páči žienky, jednoduchý receptík od kamarátky:
400 g hladkej múky
300 g tvrdého syra (Eidamu alebo aj kúsok nivy ak máte)- nastrúhať na jemno
250 g hery
1 kyslú smotanu
1 prášok do pečiva
soľ (cca 1 malá lyžička, podľa chuti)
na posypanie sezam, rascu alebo mak.
žĺtok na potretie
z tohto množstva mi vyšli 2 plechy srdiečok a koliesok
Všetko spolu zamiesiť, nechať odstáť v chladničke cca 2h, aj viac, ja som urobila cesto večer a ráno piekla 😉
Pred vaľkaním cesto premiesime, vyvaľkáme. Malo by mať asi 1cm.
Vykrojíme pagáčiky akéhokoľvek tvaru. Záleží, aké veľké pagáčiky chcete.
Pagáčiky na naolejovanom plechu(alebo na pečiacom papieri) potrieme rozšľahaným žĺtkom a podľa chuti posypeme, sezamom, rascou, makom, ja som ich ešte trošičku posolila.
Pečieme pri teplote 200 °C asi 10 až 15 minút.

Odpovedz
16. nov 2020