icon
1 / 1
avatar

Juj milujem ich.Hlavne od maminy.Vzdy idem podľa nej ale aj tak to tak nechuti 🙂 Dobrú chuť🙂

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

Jaaaaaa ❤🤤

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

U nas tiez frcia

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

práve papám ryžu s kuracinou na hrášku,

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

@sailes dobrý chuť prajem 🙂🙂🙂

Odpovedz
6. apr 2022
avatar
Odpovedz
6. apr 2022
avatar

Toto je moja oblúbena kombinacia😊

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

Ja, ale vzdy obdivujem ludi co dokazu jest take jedlo polievkovou lyzicou🙈

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

@lizatko1009 no ja som bola dnes za sedláčku, v živote prvý krát som jedla lyžicou ryžu s mäsom 😀 aj som sa čudovala, čo robím, ale čo už

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

Ja milujem, keď mám veľa šťavy a to vidličkou nedokážem 😅
@lizatko1009

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

Ja bez omacky sucha ryza, suche maso , svokra kuchára ide rozthnut ked to vidi.😁

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

Ja mám rada omáčky, len ich moc neviem, túto si robila ako?

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

Ja by som si mozno aj dala, ale 1. Chlap to neda do huby. 2. Neviem to uvarit 😅😂

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

@lizatko1009 keď je šťava tak tiež lyžicou..to by inak bolo zbytočné dat stavu 🤣

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

@nely93 mne by to neprešlo ani dole krkom, ha som hakliva 🙈 ale hlavne ked vidim zaborenu lyzicu v ryzi ja este aj lyzicu musim mat ako kvader tazku k polievke

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

Mäso na šťave jedine lyzicou 🤩skoda ze ja takéto milujem ale neviem to dobre urobiť, ako si to robila?

Odpovedz
6. apr 2022
avatar

@fantafany
@victoriab baby, maso na stave mi pride najjednoduchsie. Osmahnut maso (u nas bez cibule, to ja do ust nedam 😁), podliat, ochutit, co chladnička a dom dal (bylinky, rozne korenia, sojovka, worchester, horcica, kecup, bujon /masox podľa druhu masa, paprikovy pretlak, moze sa pridat rozna zelenina, smotana atd) a dusit. Nikdy nespravím 2 rovnaké 😁

Odpovedz
7. apr 2022
avatar

@nikushka8 obdivujem improvizaciu. Ja idem presne podla receptu ja na ine nemam bunky

Odpovedz
7. apr 2022
avatar

@victoriab moj muz je taky, no ten vari ine chutovky, nie maso na stave. Na mne ostava varit z toho, co ostane v chladnicke 😁 Na nete je plno receptov, minule som robila podla tohto a bolo zo vyborne https://dobruchut.aktuality.sk/recept/75749/bra...

Odpovedz
7. apr 2022
avatar

@nikushka8 taketo lubim ale jem to doma sama.

Odpovedz
7. apr 2022
avatar

@fantafany
@victoriab
1. Na rozpálenú masť som si nakrájala cibulkuu a dusila, keď bola takmer hotová pridala som na kocky nakrájané (trošku osolené mäsko)
2. Keď sa mäsko "zatiahlo" pridala som soľ, korenie, trošku mletej rasce, červenú mletú sladkú papriku
3. Zaliala som to vodou a počkala kým mäsko nezmäkne
4. Medzitym som tam dala šampióny v konzerve a zo 5 uhoriek som si na drobno nakrajala, môže sa dať aj vajíčko na tvrdo tam hneď - nakrájať , ale ja radšej uvarím osobitne
5. Keď bolo mäsko mäkké, v hrnčeku som si rozhabarkovala hladkú múku s vodou, teda omáčku som zahustila
6. Dochutila som : soľ, korenie, vegeta
Dobrú chuť 🙂

Odpovedz
7. apr 2022