Mňam len to volské oko mi k tomu nepasuje uz
@ennynka
1. Vyklepala som si kuracie rezne , posolila, okorenila a dala som korenie na pečené mäso (len tak pre chuť)
2. Sprudka som z jednej aj z druhej strany na rozpálenej panvici mäso orestovala (minútku z jednej strany, minútku z druhej - kým sa proste zatiahlo)
3. Potom som mäsko uložila na pekac, kde som nakrájala aj cibulku, pekáč som si vymastila trošičku masťou ešte predtým a čo mi zostal výpek z tej panvice kde som orestovala mäsko tak som to s tým výpekom celé poliala a trošičku ešte aj vodou podliala (1dcl) -aby mäsko nebolo suché
4. Na mäsko som dala šunku, šampióny a dala som to do rúry (180-200C)
5. Po asi 15 min som to vybrala, dala som tam kukuricu a platkovy roztekajuci syr, dala som to znovu naspäť do rúry na nejakých 5 min maximálne a bolo hotovo ☺️
Dobrú chuť, poprípade môžeš poslať foto, ako sa vydarilo ☺️
@slavomira236 môj muž to má najradšej toto jedlo s volskym okom, fotila som jeho tanier 🙂
@adatko000 aj to môže byť výborné 🙂
@somtu2019 ešte áno pár kuskov ešte máme 😄
@summersunny94 vyskúšam, ďakujem 😚
@fadama nie je za čo, ak nezabudneš pošli foto 🙂

mohla by si pridat recept?ak je to na nete tak aj link na to prosim...