Ja mám veľmi klasický od mojej 80 ročnej tety: z 3 dcl mlieka a 2 lyžic hrubej múky (alebo krupice) uvaris hustú kašu. Medzitym vyslahas 20 dkg masla a 20 dkg pr.cukru. Ked vychladne uvarená kaša, zmiešame do masloveho krému. Hotovo. Viem nejde tam rum, ani zlaty klas, toto je také ozaj klasické.
Odpovedz
28. dec 2022
@katarinakatka57 taktyto robila moja neboha svokra a bol perfektny, ja som jej recept stratila, ale teraz si mi ho pripomenula.dakujem👍🙂
Odpovedz
28. dec 2022
Robím presne podľa toho receptu ako @katarinakatka5
Odpovedz
28. dec 2022
Ja davam 500 ml mlieko 1 zlatý klas, 1 puding práva vanilka, dam fóliu, vyslaham 250g maslo izbovej teploty a cca 170g praskovy pridam flavdrops od myprotein a postupne pridávam puding
Odpovedz
28. dec 2022
@katarinakatka57 presne tak robim aj ja 👍👍👍
Odpovedz
28. dec 2022


Ja robím puding z 4 dl mlieka a 1 zlatého klasu, do toho zašľaháme jedno neuvarene salko a keď je vlazny zašľaháme 250 g zmaknuteho masla. Nezlakni sa, ten krem vyzerá divne ale platy z neho stiahnu vlhkosť a ostane pekný tuhý. Dochutiť môžeš aj vanilkovým cukrom a par lyžicami rumu