icon
1 / 1
avatar

To nie je lavovy kolacik? Ja ho robievam.

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

@irsina83 a odkial mas prosim misticky?

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

@tinka.binka ja som na ne natrafila v lidli, presne takto ten kolacik vyzera ked ho vyklopim.

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

Teplé je to vynikajúce, ale keď vychladne a zostane stáť...stále chutí výborne?

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

@befana7 to som este nestihla vyskusat, vzdy sa zje 😉

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

@irsina83 pri akej teplote to pecies? Mam elektricku ruru,,, dakujem 🙂

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

Zajtra vyskusam, 😉

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

Ano je to uzasne

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

@sisa133 moj recept 25 g maslo rozpustené
100 g horká čokoláda
110 g maslo nakrájané na kocky
1 PL kakaový prášok
2 ks vajce
2 ks žĺtok
90 g hladká múka
Rúru predhrejeme na 200 °C. Mašlovačkou potrieme štyri formičky s objemom 200 ml. Odložíme do chladničky na 15 minút a opäť potrieme ďalšou vrstvou rozpusteného masla. Vnútro pohárov posypeme kakaovým práškom tak, aby bolo celé dno obsypané kakaom, zvyšok kakaa z formičiek vytrasieme a uložíme opäť do chladničky.
2.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu, primiešame maslo, odstavíme a necháme vychladnúť. Potom pridáme vajcia, žĺtky a vyšľaháme na jemný krém, do ktorého postupne primiešame múku. Vymiešame na hladké cesto, ktorým plníme vychladené formičky a pečieme vo vyhriatej rúre 10 až 12 minút. Po dopečení necháme asi 1 minútu vychladnúť a podávame na tanieri.

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

@tinka.binka formicky kupis aj v Ikei, mamine som tam kupovala

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

@irsina83 mnaam,,uz keby boli 😀 urcite vyskusam,,dakujem

Odpovedz
16. sep 2015
avatar

@befana7 an ked vychladne nieke zlý 🙂

Odpovedz
17. sep 2015