icon
1 / 1
avatar

Tiez vacsinu zjem a az potom jemne premiesam :D pripadne zjem iba smotanu a zvysok samotny....

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

Moja úchylka- sladkosti a jedlo ako také 😀 nemožem odolať nikdy kvalintým a dobrým sladkostiam a jedlu 😀

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

Ja vzdy tiez zjem najskor bielu cast a potom malicko necham a zmiesam s ovocnou zlozkou a zjem 😜

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

Resp. kvalitným čokoládam 🙂 nie sladkostiam vseobecne

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

fidorku najprv pekne obkuskam dookola to je naj a potom ostatok 🙂

Odpovedz
18. máj 2016
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

ja zas hned pomiesam az plnka vyjde navrch a hlavne,ked su jahody to je pre mna mnamka....

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

ja teda hned celý jogurt premiešam,ale tak pedantne,že nič naspodu nemôže ostať,a v poslednom čase mám úchylku na horalky,tých by som zjedla aj vagon

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

Jem ho nezamiesany

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

mimo tému ale čo je to tá ružová potvorka v pozadí_?? 🙂

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

Ja si ho vzdy zamiesam 🙂

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

ja vzdy zjem celu bielu cast a spodok najviac karamelovy a tiramisu zjem samotny mnaaaam 🙂
moja uchylka je aj jest toping cokoladovy 😀 samotnyyy 🙂

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

ja to mam presne ako ty a zboznujem karamelovy 🙂

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

ja robim to iste len s cucoriedkovim :D

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

Milujem karamel ale musi byt super vychladeny tak si vzdy supnem na 25min.do prazaku je vyborny super osviezenie hlavne v kete😝

Odpovedz
18. máj 2016
avatar

Jej.. tak vidim ze nie som sama... "divna" ja najprv zatvoreny jogurt zatrepem.. nemam rada zabrblanu lyzicku... a potom ho otvaram... jasne ..vzdy ma jogurt oprska...

Odpovedz
18. máj 2016
avatar
Odpovedz
19. máj 2016
avatar

@tinka.binka dakujeem 🙂

Odpovedz
19. máj 2016
avatar

dakujem

Odpovedz
19. máj 2016
avatar

Dakujeeeeeem 🙂

Odpovedz
19. máj 2016
avatar

dakujem

Odpovedz
19. máj 2016
avatar

dakujem...

Odpovedz
19. máj 2016