icon
1 / 1
avatar
Odpovedz
28. dec 2015
avatar

nebude to tvrdé? ked to vychladne, v každom prípade ak vyskúšaš daj vedieť 😀 aj ja skúsim potom ahoj

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

@diabambulka jasne, ze bude

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

práve mám 2 čerstvé v rúre 😀 akurát lístkové cesto je cereálne a na jednej čokoláde sú poukladané banány a na druhej nastrúhané jablká 🙂

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

@diabambulka
@nellinkatinko
záleží od čokolády - milka je celkom mäkká, ale napríklad čokoláda na varenie je dosť tuhá - ako pred "upečením," tak aj po...

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

@diabambulka mozno to nestihne vychladnut 🙂

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

@tanyan daj potom aspon foto, ked uz ochutnat sa cez monitor neda 🙂

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

Sladkého máme doma primerane, ale toto by som ochutnala 🙂

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

@tinka.binka rada by som, ale v mobile nemám internet a už pár dní hľadám bezvýsledne kábel... ☹

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

@tanyan wauuuuu akú si použila čokoládu a bola lepšia s banánmi alebo jablkami?

Odpovedz
28. dec 2015
avatar

@diabambulka obe majú svoje čaro... 🙂
občas sa tam pripletie aj tvaroh (popučené banány rozmiešané s tvarohom - či mäkký alebo hrudkovitý, jablká + brusnice + hrudkovitý tvaroh, fantázii sa medze nekladú).
čokoládu sme mali doteraz Milku (mliečna, jahodová, oriešková), na varenie z Lidl, Schogetten...

Odpovedz
28. dec 2015