icon
1 / 1
avatar

Receptik🙏🙏🙏

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Recept 💛Ďakujem

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Mňam 😋

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

🌼

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Prosim recept vyskusam aj ja 😁😉

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Aj ja recept. Siky

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Vyzera dobre

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Aj ja poprosim

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Aj ja poprosím

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

@fokuska tak nebuď skúpa 😉 a daj recept aj nám, ja celý týždeň premýšľam, čo piecť na víkend pre pažravcov a nutelka mojjim chutí. Ďakujemeeeee!!

Odpovedz
29. okt 2020
avatar
Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Prosím recept

Odpovedz
29. okt 2020
avatar
Odpovedz
29. okt 2020
avatar
Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Pripnem sa 😊

Odpovedz
29. okt 2020
avatar
Odpovedz
29. okt 2020
avatar
Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Mnaaaaaam

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Jeeej to som rada ze chutil 🙂 ja som recept tiez nasla tu u niekoho ale upravila som mnozstvo nutely a vymenila som praskovu slahacku za tu ozajstnu 🙂

Tu je recept:
4 vajicka (oddelit bielka a zltky), 150g hladkej muky, 150g krystaloveho cukru, 50g kakaa, 1 vanilkovy cukor, 1/2 prasku do peciva, 100ml oleja, 100ml vody (alebo uvarenej kavy ak chceme kavove cesto)
Zltka slahame s cukrom, pridame olej, vodu a zmiesane sypke prisady. Na zaver jemne vmiesame vyslahany sneh. Dame piect na maly plech (cca 30x40cm) ak chceme rezy, alebo do tortovej okruhlej formy (priemer 25cm) ak to chceme na styl torty. Pecieme na 160 stupnov asi 40 minut.
Po upeceni prekojime na polovicu a nechame vychladnut.
Plnka: 500g mascarpone, 2 slahackove smotany, 4 (alebo viac :D ) lyzic nutely, 1 vanilkovy cukor
Mascarpone vyslahame so slahackami a cukrom a krem rozdelime na polovicu. Do jednej zamiesame nutelu.
Na prvu polovicu cesta natrieme biely krem (mozeme predtym natriet dzemom), dame druhu cast cesta, na vrch nutelovy krem a mozeme este posypat postruhanou cokoladou.
Treba nechat cez noc stuhnut v chladnicke 🙂

Odpovedz
29. okt 2020
avatar
Odpovedz
29. okt 2020
avatar

@fokuska perfektny bol a naozaj mimoriadne vláčny. Trosku som mala problem pri manipulacii s upecenym korpusom, že sa mi išiel trhat, keď bol prepoleny, ale to bola daň práve za to, že bol krehký ako oblacik😊 a ešte som neodhadla rovnomerne rozdelit krem, čiže nutelovu časť som mala hrubšiu, ale na chuťovom zážitku to neubralo😀
Všetkým recept vid príspevok od fokuska a želám Vám, nech sa Vám podari a pochutíte si tak ako my😊

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Mňam 👍

Odpovedz
29. okt 2020
avatar

@tramtada31 Viac nuteloveho kremu nikdy nie je na skodu ;)

Odpovedz
29. okt 2020
avatar
Odpovedz
29. okt 2020
avatar

Bombasticky vyzerá

Odpovedz
29. okt 2020