Suroviny
130 g polohrubej múky160 g detskej krupice180 g cukru1 prášok do pečiva1/2 lyžičky škorice7 jabĺk120 g maslaPostup prípravy
Krok 1
V samostatnej miske zmiešame múku, krupicu, cukor, prášok do pečiva a škoricu.
Krok 2
Jablká očistíme a nastrúhajme na hrubšom strúhadle.
Krok 3
Plech na pečenie vyložíme papierom na pečenie alebo fóliou a vymažeme s maslom nahrubo.
Krok 4
Nasypeme na dno časť suchej zmesi, nie veľmi veľa a zarovnáme.
Krok 5
Potom nanesieme vrstvu strúhaných jabĺk a pekne utlačíme.
Krok 6
Teraz opäť suchú vrstvu, potom vrstvu jabĺk a na ne opäť suchú zmes. Na poslednú suchú zmes nastrúhame maslo.
Krok 7
Rúru zohrejeme na 180 °C. Pečieme 40-45 minút dozlatista.
Suroviny
130 g polohrubej múky
160 g detskej krupice
180 g cukru
1 prášok do pečiva
1/2 lyžičky škorice
7 jabĺk
120 g masla
Postup prípravy
Krok 1
V samostatnej miske zmiešame múku, krupicu, cukor, prášok do pečiva a škoricu.
Krok 2
Jablká očistíme a nastrúhajme na hrubšom strúhadle.
Krok 3
Plech na pečenie vyložíme papierom na pečenie alebo fóliou a vymažeme s maslom nahrubo.
Krok 4
Nasypeme na dno časť suchej zmesi, nie veľmi veľa a zarovnáme.
Krok 5
Potom nanesieme vrstvu strúhaných jabĺk a pekne utlačíme.
Krok 6
Teraz opäť suchú vrstvu, potom vrstvu jabĺk a na ne opäť suchú zmes. Na poslednú suchú zmes nastrúhame maslo.
Krok 7
Rúru zohrejeme na 180 °C. Pečieme 40-45 minút dozlatista.