icon
1 / 1
avatar

Aj ja robím fašírky v trube....ale nedávam papier,podlievam vodou

Odpovedz
11. jún 2023
avatar

Ja robievam s cuketou a syrom, tiež v trube. výborne 👍

Odpovedz
11. jún 2023
avatar

Ja strubam do cesta syr. Su stavnate.

Odpovedz
11. jún 2023
avatar

@adamikovalucia takto to až tak nemusíme,toto som videla na FB,no dávali aj kyslú smotanu do toho...nemala som🤣

Odpovedz
11. jún 2023
avatar

@veronicka88 daj mi prosím presný postup. Ďakujem ❤️

Odpovedz
11. jún 2023
avatar

@sjuzir no ja robím fašírku stále rovnako na 1kg mletého mäsa: 2 PL horčice,dve velke hrste ovsených vločiek,dve vajcia,sol peper,petržlenová vňať....zmiešala som a nechala postáť v chladničke...potom som formovala také väčšie gule,na plechu je presne kilo mäsa. Tie som roztlačila na plechu má fasirkovu placku hrubšiu a do stredu som urobila malú jamku,tu som zaplnila syrom a piekla som 45min na 180st....originál v recepte na FB bol ten syr vymiešame s kyslou smotanou.ale môžem povedať že aj takto to bolo vynikajive

Odpovedz
11. jún 2023
avatar

A netreba pokvapkáme olejom aby neboli suché?

Odpovedz
11. jún 2023
avatar

@jajka78 nie nekvapkam nič,bravčové mäso v zmesi čo mám je dosť mastne

Odpovedz
11. jún 2023