Na masti som prudko opražíme mäso na plátky z každej strany,vybrala von. Do masti som dala poprazit 1 mrkvu a petržlen na maličké kúsky pokrájané,potom som do toho pridala trochu červenej papriky,zaprazila,malý paradajkový pretlak,vrátila do zmesky mäso...vliala som deci bieleho vína a nechala vysušiť...pridala som soľ,bobkový list,pár ks boerievok,peoer,zaliala vodou a pridala dve maličké na kocky pokrájané paradajky....dusíme...
Nepoužívam cibuľu tak môžete do masti dať cibuľu spolu so zeleninou...ja cibuľu vôbec doma ani nemám,nepoužívam,ani do gulasu
Ej, tak toto vyzera bozsky... Keby som v pp, tak sa pozvem na obed😂 prilohu budes mat k tomu aku? Ja by som dala kroketky😃
@guiseppinka netuším ešte....asi kašu...rozmýšľam že zajtra urobím knedlík...
@veronicka88 https://dobruchut.aktuality.sk/zemiakove-krokety/ skus niekedy. Velmi dobre su, robim pravidelne, lebo v at krokety nemaju/nenasla som...
@guiseppinka moji nemaju radinkrokety 😑
@veronicka88 hmm. Skoda... Ale aj tak dobru chut k obedu
@veronicka88 dakujem. To vino asi nechame vyredukovat nie vysusit vysusit? 🤣
@berginkan ja som ho povarila...ono to masondost pustili ihneď šťavy,plus pretlak ani vodu na začiatok nebolo treba dávať velmi
Baby,nebíčko v papulke👌👌👌
@veronicka88 jooooj, mnam. Dobru chut
@veronicka88 ano len v recepte mas vysusit 😉 tak ci je to preklep lebo ja som mizerna kucharka ale toto by som chcela skusit mnaaam
@berginkan jasné🤦prepáč...preklep
@berginkan základ jento zatiahnite masa...zenhonrodukonoprazis z oboch strán...ak vám nevadí k zelenine pridaj ešte jednu dve cibule...ja nedávam nás bolia brucha
@veronicka88 dakujem pisem si 🤩
@maculik hovädzia,podľa mňa guláš
@veronicka88 dakujem 🙂
@veronicka88 prosim ta pises ze zaprazila to si myslela co?
@1ivanka1 papriku,tá sa rozpúšťa v tuku tak ju musíš trochu poprazit asi 30s na tuku aby ti nwplavala v omáčke na vrchu😌


Mozem poprosit recept?