icon
1 / 1
avatar

Poprosím o recept dakujem pekne

Odpovedz
27. máj 2021
avatar

Toto mam ja velmi rada.Takmer vzdy mam listkove cesto v chladnicke,a pri necakanej navsteve-topka.

Odpovedz
27. máj 2021
avatar

@maca1984 to je kysnuté🤭🤭🤭

Odpovedz
27. máj 2021
avatar

@alex1271 pizza cesto klasika...pol kg múky,lyická soli, 3/4 dcl oleja...a buď sušené droždie alebo kvások,voda podľa potreby aby vznikol vláčny bochník.(cca 270ml)...nechám vykysnut.potom som rozdelila cesto na dve časti,jednu vyvaľkala na obdĺžnik úplne natenko ,2/3 potrela zmesou:kečup,trocha oleja,soľ,pizza korenie,a posypala syrom. Suchou časťou som tonorekryla a ešte raz preložila...potom som vykrajovala tyčinky cca 2-2.5cm široké...a stocila ako vidíš na obrázku...a s druhým cestom to isté.piekla som na teplovzduchu 200st cca 15min...ja nepotieram pizza tyčinky pred pečením

Odpovedz
27. máj 2021
avatar

@veronicka88 🙄🙄tak to ziram..prepac,pripadalo mi ako listkove.Ale nenalyzovala som 😁

Odpovedz
27. máj 2021
avatar

@maca1984 jasné v pohode❤️

Odpovedz
27. máj 2021