@jenna9 pizza cesto klasika...pol kg múky,lyická soli, 3/4 dcl oleja...a buď sušené droždie alebo kvások,vôd a podľa potreby aby vznikol vláčny bochník....potom som rozdelila cesto na dve časti,jednu vyvaľkala na obdĺžnik úplne natenko ,2/3 potrela zmesou:kečup,trocha oleja,soľ,pizza korenie,a posypala syrom. Suchou časťou som tonorekryla a ešte raz preložila...potom som vykrajovala tyčinky cca 2-2.5cm široké...a stocila ako vidíš na obrázku...a s druhým cestom to isté.piekla som na teplovzduchu 200st cca 15min...ja nepotieram pizza tyčinky pred pečením
@veronicka88
Vyzerá to super. A keď ich večer upečiem, aké sú na ďalší deň? A zvonkajsej strany už netreba ničím potrieť?
@jenna9 nepotieram ničím a keďže tam nejde vajíčko tak si super aj na druhý den
@veronicka88
Ďakujem pekne 🌹
@veronicka88 ja potieram vrch vajíčkom 🙂

😉 mňamka