Prosím vás, robím naturalnu ryžu. Umyla som ju, popražila na oleji, zaliala vodou a varila. Keď bola tvrdá, doliala som vodu. Teraz je vnútri tvrdá a zvonku rozvarená. To už nebude dobré, čo? Ako inak sa varí taká ryža? Ďakujem
@maca1984 minule to chcel chlap kúpiť, ale vravím si ďalšia opacha a varis aj natural u v tom? Ďakujem
Uz bic ak dolejes vodu bude blato a tvedsie bladom skus zaliat vriacou prevarenoh vodou. Neodkryvaj pocas varenia a nemiesaj a hlavne je potrebne mat na ryzu aj dobry hrnciec. Pripadne mne ked sa nechce a nieci peciem dam cely hrniec s ryzou do rury
@veronikaveron okrem krémového rizota keď robím z Arborie, všetku možnú
@lizatko1009 a koľko dlho to prosím trvá kým sa uvari. Ci stihnem novu spraviť. Ďakujem
@veronikaveron ja mam hrube dno na hrnci ale za 20 min cca ale zalezi kolko ryze robis my sme traja a ja davam tak 200g pre nas troch
@veronikaveron das si olej do neho cesnak alebo cibulku ,oprazis ,potom preplachnutu ryzu ,napr.na salku ryze das 1/2 salky vody ,nechas pomaly zovriet a ked zovrie das poklicku stiahnes plamen akoby si roztapala cokoladu na minimim a pockach 20 minut .Alebo po zovreti das do truby na 20 min.a hotovo
Ďakujem dievčatá. Človek aby sa na "staré" kolená učil variť ryžu
@veronikaveron naturalnu ryzu treba mat namocenu dlho aby sa domakka uvarila. Ja necham cez noc, az potom sa uvari ako bezna ryza. A varim, vlastne dusim ryzu na cibuli a oleji presne ako pise @aristka predo mnou.
Ja ti neporadím, teda možno áno..tiež som mala s ryžou večný problém. Ryžovar mi ho vyriešil
už 2 roky ten "stroj" milujem.