
12 / 68
@marosusu ja by som poradila aj troska nejakej inej zeleninky do toho a zemiacik, aby ta cvikla nebola potom az taka ze horka, proste aby jej tam nebolo vela... ja cviklu robim stale tak, ze urobim mix viac zeleniniek a do toho potm dam aj zemiacik... vacsinou cviklu potom miesam so smotanou, pridaj nakoniec kys. smotanu, alebo biely jogurtik... alebo ako ma Vierka so zltkom, ale to potom bez maska, ale ked chces s maskom, tak ja davam tu smotanku 🙂
Odpovedz
24. okt 2012
cviklu si uvarime poriadne domakka. Osobitne uvarime maly zemiak a za cajovu lyzicku pohanky. Zemiak pretlacime, pohanku a cviklu pomixujeme (ja som mixla iba cast pohanky, zvysok som nechala cely, je to konzistenciou medzi krupami a ryzou), pridame uvarene zltko a par kvapiek oleja.