icon
64 / 68
Pečené zelerovo-mrkvove fasirky so zemiakovo-zelerovou kašou (zemiaky a zeler uvarime domakka, mixneme s maslom a smotanou) - od 1.roka
avatar

aj my dnes fašírečky.. ale klasické, mäsové

Odpovedz
17. máj 2013
avatar
vierka0
autor

Recept na fasirky je tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13980&use..., akurat namiesto fasirkoveho korenia som pouzila vlastne koreniny (sladku papriku, majoran, zazvor, rascu), sol som dala len do fasiriek pre dospelych, piekla som to cca 1hodinu na 200-220stupnov, v polovici pecenia som potrela olejom, ku koncu otocila kazdu fasirku a znovu potrela olejom, kludne moze ist nakoniec na par minut na gril

Odpovedz
17. máj 2013
avatar
vierka0
autor

@martina172 masko bolo vcera, dnes sme skusili novy recept, je to fakt mnamka 🙂

Odpovedz
17. máj 2013
avatar

@vierka0 to verím, aj ja niekedy skúsim 😉

Odpovedz
17. máj 2013
avatar

@vierka0 Vierka, myslis, ze bez syru by to slo tiez, nemam a do obchodu sa mi moc nechce v tomto pocasi. To len pre Hanku by bolo.

Odpovedz
17. okt 2015
avatar
vierka0
autor

@norcima asi ano, ale pridaj vajce a mozno struhanku, aj ked skoda ze nemas syr, dobre to ochuti 🙂

Odpovedz
17. okt 2015