Na masti/ oleji orestovať väčšiu cibuľku a pridať pretlačený cesnak. Keď cibuľa trochu zmäkne, tak pridať na rezančeky nakrájané mäsko. Po zatiahnutí pridať soľ, mletú červenú papriku a jeden malý rajčinový pretlak. Následne pridať vývar-vodu alebo bujón cca 3-4dcl- podľa hustoty. Nechať prikryté dusiť cca 1,5-2 hod. Pred koncom pridať malú konzervu hrášku a cca 50ml šlahačkovej smotany. /Ak je potrebné, tak zahustiť podľa potreby/
Na masti/ oleji orestovať väčšiu cibuľku a pridať pretlačený cesnak. Keď cibuľa trochu zmäkne, tak pridať na rezančeky nakrájané mäsko. Po zatiahnutí pridať soľ, mletú červenú papriku a jeden malý rajčinový pretlak. Následne pridať vývar-vodu alebo bujón cca 3-4dcl- podľa hustoty.
Nechať prikryté dusiť cca 1,5-2 hod. Pred koncom pridať malú konzervu hrášku a cca 50ml šlahačkovej smotany.
/Ak je potrebné, tak zahustiť podľa potreby/