icon
184 / 692
Bravčové karé na srbský spôsob s tarhoňou.
avatar

Mozem poprosit recept? Milujem tarhonu, a s nou zjeme hocičo..a toto mäsko vyzera velmi chutne 🙂 Vdaka 🙂

Odpovedz
9. apr 2013
avatar
zoe_a
autor

@kosibka aj u nas je tarhona velmi oblubena 🙂 Receptik je velmi jednoduchy a velmi chutny a k tomu zdravy.. Bravcove masko nakrajame na rezne, vyklepeme, osolime a sprudka na oleji opecieme z obidvoch stran. Vo vypeku oprazime cibulku, pridame leco /v lete cerstve paradajky, papriky/, trosku pretlaku, bujón a dusíme domäkka. Zahustovat mukou nie je potrebne, zeleninka omacku dostatocne zahusti.. Manzel vcera velmi chvalil tak verim ze bude chutit aj vam 🙂

Odpovedz
10. apr 2013
avatar

tarhona vyzera famozne, ako ju robis, ze je taka krasna..

Odpovedz
9. feb 2014
avatar
zoe_a
autor

@barrborka robim ju presne tak ako ryzu..opeciem ju dohneda na oleji a potom zalejem vodou 1 cm nad tarhonu a na najslabsom plameni dusim kym sa voda nevypari.

Odpovedz
9. feb 2014
avatar

@zoe_a aj ja tak,no zda sa mi zlepena :(

Odpovedz
9. feb 2014
avatar
zoe_a
autor

@barrborka netreba ju velmi miesat pri vareni.. a radsej menej vody a nechat pod pokrievkou na vypnutej platnicke pripadne dodusit.

Odpovedz
9. feb 2014
avatar

@zoe_a dakujeem

Odpovedz
9. feb 2014