icon
1 / 1
avatar

ja dávam na liter výluhu kilo cukru a jeden citrón...
trošku zahrejem - tak max na 40 stupňov, nech sa cukor rozpustí - ale stále miešam, pozbieram penu a dávam do fliaš...
minulý týždeň som robila 20 litorov :D

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

ja robím už roky podľa tohto receptu a je to mňamka : http://mirkaszabova.blog.sme.sk/c/12314/Bazovy-...

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

parada

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

Ja som robila tento a bol skvelý! Dala som cca 40kvetov na liter.

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

Opravujem - nie na liter, na jednu dávku 🙂

Odpovedz
12. jún 2016
avatar
zoizoi
autor

@vladuska311
@mishelkaa ďakujem baby 🙂 naozaj sirup netreba sterilizovať? Nepokazil sa vám?

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

Ja som dnes robila tento,este ale neviem aky je.Ale radsej ho budem sterilizovat
http://www.miriamkalisova.sk/2016/05/31/bazovo-...

Odpovedz
12. jún 2016
avatar
zoizoi
autor

@jese1
@veve060 ďakujem 🙂

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

@zoizoi jeden rok som ho dala len na chvilku zohriat na cca 40 stupnov, druhy rok vobec a odvtedy ho uz nevarim vobec, lebo mi vydrzi rovnako dlho. Ale mam ho vzdy v pivnici alebo v chladnicke aby bol v chladnejsom. Ten posledny vydrzal do zimy, potom uz bol vypity 😄

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

ale flase musia byt poriadne vycistene, inak sa zacne kazit ci je alebo nie je sterilizovany

Odpovedz
12. jún 2016
avatar
zoizoi
autor

@mishelkaa dobre, ďakujem 🙂

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

@zoizoi neni za co 😉

Odpovedz
12. jún 2016
avatar

janemam na bazovy sirup ale listy z bazy sa mozu pouzit na bolestive miesta klbov nasekame listy prilozime na bolestive miesta zabalime a nechame posobit hodinu je vhodny aj pri vode v kolene mal by ju vytiahnut

Odpovedz
13. jún 2016
avatar
zoizoi
autor

@tamarik82 super 👍 ďakujem za tip 😊

Odpovedz
13. jún 2016