Torticky
Vlastna vyroba 😉
Úžasné 🙂
možem sa opýtať aku plnku davate pod fondán alebo marcipán? dakujem
je to krasne.😍
@schwarzbacherova ja robím buď parížsky krém alebo rastlinnú šľahačku vyšľahám a do nej pridavam trocha jogurtu. Ak chcete napíšem vám presný recept. Pod fondan vždy natieram len tenku vrstvu ked je plnky príliš vela fondan sa hybe krčí.
@schwarzbacherova Parížsky krém potrebujete smotanu na slahanie podla velkosti torty ked peciem velku tortu z troch korpusov na velkom plechu používam až 7 a čokoládu bud mliečnu popripade ladove gastany alebo bielu potom krem chuti ako vanilkova zmrzlina takze do hrnca vsetku slahacku nalamat cokoladu a na miernom ohni rozpustit Nevarit čiže nesmie vriet len sa musí priviesť do bodu varu. Potom odstaviť z ohna a obcas premiesat a nechat úplne vychladnut pri izbovej teplote . Po vychladnuti dat najmenej na celú noc do chladnicky na druhy deň uz iba vyslahat a hotovo. Pozor do chladnicky musi ist úplne studena. Množstvo čokolády dávajte podľa chuti. Vznikne cokoladovy alebo vanilkovy krém.
@schwarzbacherova šľahačkovy s jogurtom je rýchlejší kupujeme rastlinnú šľahačku litrovu sladenu _slaham vždy po 3 dcl slahacky plus nieco menej ako 1dcl vlaznej vody vyslaham a pridam asi 1 polievkovu lyzicu akehokolvek jogurtu pozor nie velmi vela jogurtu pretože krém sa potom akokeby láme namiesto jogurtu sa da dať aj šťava z kompotu jogurt podla chuti ja peciem ovocne torty cize chut vzdy podla druhu ovocia co použijete. Veľa úspechov ak budete niečo potrebovať kedykoľvek sa ohlaste. Prajem krásny deň





























šikovna pekarka jeto krasne 🙂😍