Kočky prosím vás 🙏
Ide mi o vyprážané kuracie prsia. Priznám sa, že vyprážané (hocičo) robím tak raz za rok, možno ani to nie 😁
Potrebujem aspoň do utorka, v stredu by to už asi nebolo OK. Po práci nezvládam variť, maximálne niečo ľahučké, rýchle, aj to nie vždy. Ako by ste to urobili?
Dnes kúpené prsia. Bude lepšie, keď to všetko dnes vysmažím, dám do chladničky a vždy podvečer len zohrejem? Alebo urobiť dnes len na zajtra, zvyšok pŕs nechať v chladničke a po práci vždy vysmažiť? Keby takto, tak ich aj do niečoho naložiť (osoliť alebo tak), aby v pohode vydržali? V stredu ich už asi nemám robiť, či? Robím ich len kvôli dcérke, inak vždy vymyslím nejaké jedlo, ktoré môžeme do stredy (vrátane) jesť.
Poraďte prosím.
Ďakujem pekne 🍀