Príprava na pôrod a laktáciu v Bratislave, zadarmo
Ahojte, otvarame v BA dobrovolnicke opatrovatelske a materske centrum. Mame profi laktacnu poradkynu a porodnu asistentku. Mal by niekto zaujem o predporodny kurz/workshop este teraz pred vianocami? Islo by o pripravu na porod, info o prirodzenom porode a moznosti, uspesna laktacia a polohovanie a kupanie novorodenca. Sme dobrovolnici, robime to bez poplatku, pripadne za dobrovolny prispevok na kurenie, material atd.
@handprints Mala by som zaujem. Pokial mozno cez tyzden, neviem v akom termine to planujete.
informacii nikdy nieje dost, takze aj ja by som sa pripadne pridala.. Kde to planujete organizovat?
@handprints ahoj, mne doobednajsi termin nevyhovuje 😒 Do 21.12. este budem chodit do prace 😒 Ale potom uz budem doma a mohla by som aj doobeda, teda vyhovoval by mi potom skor januar
@handprints Tak to by bolo super, keby sa to stihne este pred vianocami. Mozem aj doobeda. Moj mail je c.e@zoznam.sk. Dakujem
@handprints ja by som mohla aj doobeda aj poobede. Poprosim poslat letacik na mail zspackova@gmail.com. Dakujem 🙂
@handprints ja ešte do polky decembra robím, čiže ak by to bolo v tomto termíne, tak doobeda nemôžem,ak by to bolo neskôr, tak čas nerozhoduje. prosím aj ja letáčik na lucy.tatjana@gmail.com Ďakujem 😉
@handprints napisala som mail, ale letacik som nedostala... Mozno ste skopirovali adresu aj s bodkou na konci. Prosim skusite to este poslat? Dakujem
@handprints - aj ja by som mala zaujem, len ako pozeram čas, robim do 15:30, kým dobehnem zo SC do Ba...asi nemám šancu ☹ . Bude niečo take aj v januari? to už budem na MD
@handprints ahoj, tak ja sa prihlasujem na laktacny kurz 10.12.,11.12., budem cakat na letak

@handprints Ahojte, ano, ja by som mala zaujem🙂