Kde kúpim Aniball a Angel sounds?
Prosím poraďte, kde kúpim tieto dve pomôcky, som z PO, takže buď tu niekde poblízku alebo odkaz na internetový obchod. Ďakujem pekne za všetky odpovede 🙂
use google👍
ja predávam 🙂 kuk môj bazár 🙂
Ja som kupila na www.angelsounds.sk aj so sluchatkami, 2 CD, kablom do PC a gelom. Je to super!
Aniball je možné kúpiť aj u nás v GraviFite. Pre Bratislavu sme ich odberným miestom. Stačí sa ozvať Baške http://gravifit.sk/kontakt/.
za kolko dni od objednania vam angelsounds prišiel ?
kúpiť Aniball alebo požičať balónik Epino...a iné...nakuknite stránku pôrodnej asistentky s licenciou www.porodnaasistencia.sk 🙂
aniball sa da kupit uz aj na slovesnku a vychadza to lacnejsie ako z CR, ja som prave teraz kupoval ze ne odtialto www.aniball-sk.sk
predám angel sounds na počúvanie bábätka v brušku ešte v záruke. cena 20 € dohoda možná. tel 0919 149 060
Kúpim antiball. Dakujem.
Ja som tiez kupovala na www.aniball-sk.sk objednavka bola rychlo vybavena. A teda cvicenie malo uspech v podobe bezproblemoveho porodu. Mozem len doporucit.
Angelsounds mam na predaj 2x pouzituly aj s origos gelom
Magdolka ak mas zaujem ja mam na predaj Novy Aniball aj s lubrikacnym gelom!
Balonik je novy zabaleny (kupila som aj novy nahradny). Ten moj pouzivany vyhadzujem.
Ahojte Anibal ponúkajú aj v e-obchode gravifit.sk
Katarina6 mala by som zaujem o aniball cena???
Predam aniball, povodna cena 48 €, ponukam ho za 30 € + 2 € postavne. Cvicila som s nim 4 krat, vzdy som pouzivala kondom, takze z hygienickych dovodov je uplne bezchybny, zakupeny na oficialnej stranke aniball, 100 % stav, navyse kto ma pochybnosti, da sa objednat nahradny balonik. Prilozim aj nevyuzite kondomy. Nakoniec som rodila sekciou, takze ucinok bohuzial neviem posudit. Ak ma nikto zaujem napiste mi do IP.
@evka3939 dobry den. Mate na predaj este angelsounds?
@vigorousmissy bohuzial nie 😯
Balonik anibal na predaj
@katarina6 este predavas?
@sara2233 ahoj este predavas?
@domiinicca nie uz som predala.
Ak by mal niekto zaujem mam na predaj za 20 eur plne funkcny

Ahoj, angelsounds: http://www.brendon.sk/Products/List?searchtext=...
To druhe neviem co je 🙂